Chevyn TBI korjaus-sarja.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mustarauta, 1.8.2014.

  1. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Olis tarkoitus saada irto TBI läppä/suutin runko iskuun ja sellaista kysäisin mitä kaikkea korjaus-sarja sisältää?Kokemuksia.
     
  2. sakkoa

    sakkoa 2nd gear

    Se isompi sarja (hinta 70-90) sisältää kaikki tivarit/suutinten siivilät.
    Ei muistaakseni muuta.Eipä (ehjä) kyl muuta kaipaakkaa.Toi on parin vuoden takaa.
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Yleensä niissä on tärkeät suuttimien O-renkaat, mainitut sihdit suuttimille, bensaregun kalvo/tiiviste, 16mm ja 14mm bensantulo/lähtö liittimien O-renkaat ja nylon tiivisterenkaat liittimien ja rungon väliin, imusarjan ja TBI välinen tiiviste, usein myös ilmanputsarin ja läppärungon välinen tiiviste...sama kun kaasareissa.

    HUOM ! Bensaregun jousi ei tule mukana, pitää hankkia erikseen.

    Standard ja AirTex vissiin yleisimpiä merkkejä, orkkista AC DELCO:a saa varmaan myös...katso Rock Auto tai Ebay, sieltä niitä ainakin löytyy.
     
  4. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Kiitos infosta .
     

Kerro tästä muillekin!