Chevyn tyhjää lohkoo lainaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja tzei, 26.1.2006.

  1. tzei

    tzei Gearhead

    Kellä pyörii nurkissa tyhjä, rikkonainen, halennut tms. chevyn pikkulohko? Voisin lainata tai hakea pois. Olis kevyempi ja helpompi käyttää sovitushommissa -39 foortiin kiinnikkeiden yms tekoa varten kuin tuo läjässä oleva oma.

    jukka.lappalainen@gmail.com / 0400-577121
     
  2. toomass

    toomass 1st gear

    tarviitko millon ja miten pitkäksi aikaa? ois tarkotus tossa kuhan kerkeää (ennen vuotta 2058) pestä ja purkaa oma pata. ennen kasausta sitä vois tietty ulkoiluttaa torikadullakin.
     
  3. tzei

    tzei Gearhead

    Ei osaa sanoa aikataulusta, se kusee kuitenkin jos jotain menee lupaamaan, toivottavasti kuitenkin ennen vuotta 2058... Tässä kevään aikaan jossain vaiheessa olis tarvetta. Jos ja kun se on sulla purettuna ja joutavana niin ilmoittele jos vaikka mun tarve sattuis samaan aikaan...
     
  4. toomass

    toomass 1st gear

    ookke!
     
  5. Fangio13

    Fangio13 Gearhead

    Meikäläisen entnen 350-lohko on HD:n tallilla, ellei joku ole sitä jo tarvinnut, on seissyt siellä reilu 5 vuotta, joutaa minun puolesta... 8)
     

Kerro tästä muillekin!