choo choo camino

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja whpracing, 21.3.2003.

  1. whpracing

    whpracing 1st gear

    elikkä näin eilen ensimmäistä kertaa livenä mustan choochoo caminon helsingissä pakko myöntää hieno näky sitä jäi oikee kattelemaan ... kuinka harvinaisia?
     
  2. Fastback

    Fastback Gearhead

    Joo, keula on kerrassaan hieno. Sellaista choochoo keulan ostaisin asap jos caminon hankkisin johon sellainen sopii. Työkaverilla on kelta-vihreä kamino 305:lla kaupan ja sille ehdotin sitä choochoo keulaa. Sopisi kuin nenä päähän.

    Niitää keulapaloja saa uustuotantona, katselin täydellistä keulaa hintaan 950 taalaa. No ei halpa, mutta harvoin mikään hieno / hauska on halpaa?!?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Myyntipalstalla lienee yksi kaupan...
     
  4. G-MAN

    G-MAN Gearhead

    El Camino SS Choo Choo Custom oli dealerilta jälkiasennuksena tilattava optio vuosina ´83-´87. Oheisesta linkistä tarkempa infoa. Suomessa lienee 10-12 kpl kyseistä mallia.

    http://www.necoa.org/Choo-Choo_Facts.htm
     
  5. GN 87

    GN 87 1st gear

    Suomessa nää on jo selkeesti halvempia kuin jenkeissä tänä päivänä. Tuntuu vaan, että niitä ei oo viime aikoina ollut pahemmin myynnissä Suomessa. Jos joku jostain hyvän löytää niin kannattaa ostaa pois. Itelläni oli sellainen 90 -luvun alussa muutaman vuoden ja oli kyllä pirun kiva peli. Toivottavasti on vielä hengissä...
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kävinpä tossa männä viikolla ihastelemassa rakenteilla olevaa gmc gaballeroa jossa oli tuo sama keula, hauskannäköinen peli, näitä lienee vielä vähemmän suomessa kuin chevyjä, niin ja kyseessä on tosiaan alkuperäinen laite eikä mikään rakennelma.
     
  7. G-MAN

    G-MAN Gearhead

    Laitappa vähän perusteita sille, että tuo olisi alkuperäinen. Tiedossani ei ole, että tuota olis saanut GMC:nä, jos näin on olisin erittäin kiinnostunut lisätiedoista.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    jaaha, olenpa sitten varmaan saanut väärää tietoa! "alkuperäisyys" perustui omistajan / ed. omistajan juttuihin... eli tulipas sitten päästettyä sammakko suusta:) Auto on kyllä gmc, mutta ameerikan poika on sitten varmaan rakennellut sen ihan itse. hieno peli silti.
     

Kerro tästä muillekin!