Chrysler 300 57-59 penkit (mukamas?)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Swine, 25.4.2010.

  1. Swine

    Swine Gearhead

    Ostin tuollaisen vanhahkon rytöläjän jenkeistä,johon oli ängetty penkit jostakin muusta laitteesta.Myyjän mukaan ne olivat joko 57 tai 59 Chrysler 300 avosta,mutta mahtaako olla?
    Melko vähän mopareista tiedän mitään,mutta mun käsittääkseni just tuon aika kauden avo 300:set ovat harvinaisia sielläkin.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Kuten kuvista näkyy,istuvuus on aivan huipussaan.Mitään isompaa intressiä noita penkkejä kohtaan ei ole,joten jos jotakuta kiinnostaa niin saattaa olla myynnissäkin..
     
  2. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Jos joku on varma niin se on aivan varma ettei noi ole ainakaan 57-58 penkit. Eikä toi takaselkänoja voi olla edes 59:stä. Keskellä ylhäällä oleva monttu on liian syvä. Verhoukset on kuosiltaan ja väriltään väärät ollakseen 50's 300:sesta. Katselepa kuvia jos löytyis samanlaiset:
    http://www.chrysler300country.com/beaut ... y_year.htm
     
  3. Swine

    Swine Gearhead

    Kiitti linkistä.Mistään ei oikein tunnu löytyvän hyviä kuvia minkään mallin sisustuksista,joten melko vaikeaa hahmottaa mistä ovat peräisin.
    Jotenkin nuo vaikuttavat liian moderneilta ollakseen mistään 50-lukulaisesta,eikä 60-lukulaisistakaan ole tullut vastaan moisia.Hyvinkin mahdollista on,että ovat jonkun muun konsernin kuin moparin tuotoksia...
     
  4. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Eipä todellakaan ole mistään 50-luvun moparista.
    Ekat kuppipenkit tuli F:ään (-60). Sanoisin pikemmin että nuo ovat 60-luvun varhaispuolenvälin GM:stä.
    Villi arvaus 63-64 ja ompelukset mallaa jotain Olds- Pontiac-tyyliä,
     
  5. roku65

    roku65 Gearhead

    Kovasti tutulta näyttää verhouskuvio...65 SS Impalassa on täsmälleen tuollaiset, takapenkin kaiutinkolokin passaa. Etupenkeistä puuttuu vain selkänojaa kehystävät kromipannat, mutta kuvista kun tarkkaan katsoo olen näkevinäni vinyylissä painaumat ja ruuvinreiät?
     
  6. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

    Impalan penkit noi on,tuolla kuvia penkistä. http://gtcarlot.com/gallery/424424.html
     
  7. Swine

    Swine Gearhead

    No niinpäs onkin,suuret kiitokset!! 8)
     

Kerro tästä muillekin!