Chrysler 300 srt8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ari2004, 7.11.2005.

  1. ari2004

    ari2004 Gearhead

  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    by Associated Press posted Aug 17, 2004
    Olet kaivanut vuoden vanhan jutun...?

    Tosin saataville noi SRT8 2006-mallit (300C, Magnum, Charger) on tullut vasta hiljattain. Maaliskuussa myyntiin tulleet 2005 SRT8 300C myytiin loppuun jo varhain.

    www.chrysler.com
    www.dodge.com


    Tätä ei sitten varmaan jenkkien markkinoilla tule olemaan tarjolla?
     
  3. S.A

    S.A 1st gear

    Onko kellään tietoa siitä, aiotaanko Suomeen tuoda tuota uutta Chargeria???
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jaa'a. Väittäisin, että tuskin. Euroopassahan on systeemi ollut se, että henkilövehkeet on myyty chryslerin nimellä ja kuormajuhdat dodgeina. Joku aika takaperin muistaakseni päätettiin, että myös dodge tekee paluun euroopan markkinoille. Mä luulisin kuitenkin, että kyseeseen tulee lähinnä malliston halvimmat mallit, eli uus Neonin korvike ja mahdollisesti vielä siitä pykälää parempi sekä viper. Malliston yläpää pysynee chryslerina. En usko, että Arolla on tarpeellista tuoda kahta kilpailevaa mallia, ja luulen, että 300:lla on kuitenkin enempi vetovoimaa kun chargerilla.
     
  5. ari2004

    ari2004 Gearhead

  6. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    ari2004: juu, suotta pyytelet anteeksi. Mua vaan hämäsi jutussa kun mallien kerrottiin tulevan markkinoille keväällä 2005. Luulin, että niitä olisi tullut myytiin vasta äskettäin. Mutta lehtijuttujen mukaan Chryslerin SRT8:a myytiinkin jo keväällä rajoitettu määrä. Pari kuukautta sitten en ainakaan muista SRT8-mallia olleen tarjolla Chryslerin nettisivuilla.
     
  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    :D
    On mielenkiintoinen. Onkohan motin tilavuutta oikeasti kasvatettu ja jos on niin mitenköhän? 6,1l = 374 cid ja jutussa 392 cid

    DaimlerChrysler on tilannut erikoispajoilta noita näyttelymalleja tai muuten ollut tukemassa projekteja. Ne tukee Moparin osien että uusien Dodge'ien ja Chryslerien markkinointia. Vertaa esim. 426 Hemi crate moottori Dodgessa >< 2006 Charger Hemi Magnum jne.
    Heillä on vaan ongelma. Suurin hype käydään '71 'cudan ympärillä. Kaikki pajat - ja varsinkin heidän yksityiset asiakkaat - haluisi käyttää 'cudia lähtökohtina, koska niillä on älytön kysyntä, joten niistä saa rakennettunakin katetta. Mutta Plymouthia merkkinä ei ole enään uutena saatavilla. Siksi DC ei haluaisi tukea Plymouth projekteja. Kuitenkin just 'cudan ympärillä kuohuu niin, että ei ole yllätys vaikka näkisimme 'cuda -nimen vielä uudella DC mallilla. Esim. Dodge Challenger ja Chrysler Cuda.
     

Kerro tästä muillekin!