Chrysler 300c CRD merkkaa reviiriään dieselillä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jza, 2.5.2021.

 1. Jza

  Jza Gearhead

  Moi!

  Idikset loppuu, onko muilla ollut samaa vikaa? Auto tiputtelee seistessään hiljalleen polttoainetta ja vuotoa ei löydy mistään. Linjat näyttävät puhtaille, korkkaripumppu näyttää kuivalle, dieselfiltteri vaihdettiin juuri kun otaksuin että olisi halki, mutta ei. Tiputtaa vaan. Myöskään suuttimien puolelta ei 10 min käytön aikana löytynyt mitään silminnähtävää vuotoa, ei liiemmin paluulinjoista venttiilikoppien nurkilla. Mistä helvetistä tuo voi vielä vuotaa? Lammikkoa on laatikon kaavelista eteenpäin puolen metrin matkalla.

  Vuotaa tosin sen verran hitaasti että ei sitä välttämättä silmällä näekään. Lusikallinen per pari tuntia veikkaan. Mutta samaan aikaan huomasin, että pitkän (viikko) seisomisen jälkeen tuo kestää todella kauan sahata käyntiin. Eli linjat ilmeisesti tyhjenee syöttöpuolelta eikä niinkään paluulta. Vinkkejä saa laittaa :)
   
 2. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Itellä vuoti samalla koneella olevassa E-mersussa ne suodattimelle tulevat kumiletkut. Oli jotenkin ihmeellisesti rikki kun vuoto tuli letkun päästä katsottuna sieltä vahvikelankojen välistä, ei suoraan letkun läpi.

  Valutti sinne V-laaksoon ja koneen takapäästä maahan. Osa tuli myös ilmastoinnin kompuran jalan alla olevasta juorureiästä.
   
 3. Jza

  Jza Gearhead

  Tämä voisi täsmätä. Tutkitaan ja kiitos!
   

Kerro tästä muillekin!