chrysler -66 pallonivel/eturipustus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja slant, 21.9.2004.

  1. slant

    slant Gearhead

    katsastuksessa vasen alapallo väljä, joutuu vaihtamaan. hinta suolainen, 170-200 euroa pikaisella kyselyllä. :-? käykö autoon eturipustus levyjarruin jostain uudemmasta moparista johon olis halvemmat kulutusosat? auto on siis new yorker -66, rumpujarruin ( 11 x 3" tai 2 1/2").
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Kuusvitoseen ei ainakaan löytynyt. Onkohan 66 samanlaiset?
    Kanterilla olis paketti saatavana, jossa on kaikki nivelet ja puslat. Kellään kokemuksia ko. firmasta?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    todennäköisesti ihan samat vehkeet molemmissa, ainakin kori on sama, -64 on erilainen ja siinä ainakin erikokoiset jarrut isolohkon kanssa. tosin tämä on hataraa tietoa. miten olet osia löytänyt hyrsleriin noin yleensä?
     
  4. slant

    slant Gearhead

    se olin minä
     

Kerro tästä muillekin!