Chrysler crd vetäisi vettä kitusiin..

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jza, 3.10.2019.

 1. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kyllä toi oli ihan ilman vittuilutarkoitusta. Lähinnä jos miettis, onko se määrä vettä tullu mittarista aineen mukana, vai pääseekö tankkiin vaikka jostain huohotuksen kautta sitä.
   
  Jza tykkää tästä.
 2. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Hyvä että, toimii!
   
 3. Jza

  Jza Gearhead

  Tarina ei kerro, eikä varmaan tule kertomaankaan. En tiedä. Suhteellisen hämärä tapaus mielestäni, mutta en ole bongannut raportoituja ongelmia mittareista. Voihan se olla noinkin. Huohotuksen kautta en keksi, että miten se tankkiin pääsisi, ainakaan noissa määrin. Mutta tulipa opiskeltua kiisseliraksuttimenkin sielunelämää. :)

  Työkaluksi oli kiikarissa Vito samalla pannulla, mutta kun sinne konehuoneeseen kurkkaa, niin saman homman tekeminen on jo aikamoista gynekologin työtä. Ehkä siirryn seuraavaan kiinnostavaan malliin :D
   
  Bukero tykkää tästä.
 4. palontie

  palontie Gearhead

  Suosittelen Northstar koneista caddyä.
   
  Jussi289 ja Bukero tykkäävät tästä.
 5. Jza

  Jza Gearhead

  :rotfl: Eipä siinä, moisetkin on houkutellut. Taidan kuitenkin pysyä kaukana.
   
 6. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Täytyy sanoa että nuo veden määrät on kyllä epäuskottavia. Miten on mahdollista että tyhjensitte aikaisemmin tankista ensin siirtopumpun avulla 10l vettä ja sitten loput suoraan tankista.

  Sitten tankissa oli taas vettä, ainakin litra!?

  Eikö sitä tankkia tyhjennetty kokonaan jo ensimmäisellä kerralla?

  Miten te tämän mittasitte? Etttä polttoaineen seassa tuli monta litraa vettä läpi kiisselifiltterissä?

  Väkisten tulee ajatus että on tainnut kaikki läpinäkyvä neste olla "analysoinnissa" vettä. Psykologisen vaikuttimena se, että järjestelmässä on vettä.

  Kun aluperin vesi joutui tankkiin jerrykannun pohjalla olleena lirauksena ja lopulta sitä oli mittausten mukaan toistakymmentä litraa tankissa. Ei mitään logiikkaa. Varsinkaan siinä, että jos tankissa olisi toistakymmentä litraa vettä pohjalla niin ei olisi aikaisemmin vaikuttanut mitään auton toimintaan.
   
 7. Jza

  Jza Gearhead

  No sanopa tämä. Ei mitään logiikkaa. Harmi kun ei tullut otettua kuvia niistä purkeista, mutta tyhjennyksen jälkeen sitä vettä vaan löytyi lisää ja lisää. Selkeästi erottui kiisselin ja veden raja aika nopsaan. Sillä meinasinkin, että liekö joku tehnyt pienen pilan ja ladannut kastelukannusta vettä tankkiin... Ei kuitenkaan kamerakuvat tuota todista.

  Kannusta meni max 1-2 litraa sisään sitä vedensekaista ruostepaskaa. Loput oli ihan kiisseliä.

  Tankki tyhjennettiin tyhjäksi ekalla kerralla kuskin puolelta pumpun reiästä. Paitsi, että se on kaksiosainen, mitä ei amatööri tajunnut. Kiertää pakoputken yli. Toisella kerralla tsekattiin ja avattiin toinenkin puoli (apparin puoli) ja se oli täysin puhdas, kuskin puolella olleen taas vettä ihan helvetisti, joka oli tyhjennetty jo aiemmin...? En tajua. Mutta samapa tuo. Käy.
   
 8. Sounderi

  Sounderi 2nd gear

  Sattuipa tos n10v sitten tapaus,alkoi töihin tulla hinaamalla autoja,käyntihäiriöisiä. Tutkimisen jälkeen huomasin,että tankissa vettä ja sitä oli paljon. Päivän aikana autoja tuli 4-5 kpl ja veden sekaista polttoainetta vajaa kaks tynnyriä. Syyksi paljastui eräälle asemalle säiliön täyttäneen moka,oli maanalainen säiliö ja täyttäessään säiliöä jostain luukusta tms. oli lorahtanut sade vettä isompi määrä säiliön sisälle... Putsaus ym kulut maksoi Neste,kaikille ajoneuvoille jotka sattui tankkaamaan siellä sillon.
   
 9. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Veneilyaikoina en hätäilly just avatuille veneasemille ensimmäisten joukossa keväällä tankkaamaan. Ja silti niistä saatto saada joskus ihan reilustikin vettä.
   
  Custom_Rod tykkää tästä.
 10. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  eikä se meille kerrottu liemi ollu välttis edes vettä.., mut kattellaan...
   
 11. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  ootko käyny tankkaamaassa impivaarassa?
   
 12. Jza

  Jza Gearhead

  Nope. Länsikeskuksen Teboilin kylmäasemalla viimeksi. Ehkä voisi juontua siitäkin...
  Mitä muuta lientä ylimääräinen olisi ollut, niin en keksi. Ei se ainakaan pala, väriltään kirkasta ja tuntui näpeissä vedeltä. Joka tapauksessa jotain mikä ei kuulu tankkiin :)

  Yksi suutin on porsinut alatiivisteensä (joskus aiemmin), mikä huomattiin samalla kun kopat ja vaimentimet oli auki. Selvisi se kärykin, joka ilmenee silloin tällöin. Sattuuko sulla olemaan hyvää tekijää tiedossa, joka saisi järkihinnalla tuon vaihdettua? Suutinjumppaan en ryhdy kyllä itse ton masiinan kanssa...
   
  Custom_Rod tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!