Chrysler Imperial -73 pickup 80-luvun v8 magazinessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bubbles, 6.9.2010.

  1. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Tuollainen otsikon mukainen omakustomi pickup kuulemma on ollut 80-luvun alun v8 magazinessa, oiskohan kellään tietoa autosta?
    Jos löytyy ja joku sais skannattuakin niin tackar o pockar jo etukäteen
     
  2. Simo

    Simo 1st gear

    Imperialia en kyllä muista, muista vastaava, hienosti toteutettu, Lincoln on ollut.
     
  3. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    En minäkään Imperialia löydä, mutta niinkuin Simo sanoi, niin 79 lincoln pick up on V8:ssa ollut ja 77 pick up Linkki Street Racessa.

    Ettei ole mennyt sekaisin sen punaisen valkealla katolla olevan 73 pick up Eldoradon kanssa. Juttu on 1987 V8 numerossa 5 sivulla 34.
     
  4. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    No pärkkele...kuulin että tollainen pickup chrysler ois tehty ja aikoinaan esitelty v8:ssa, oiskohan vuonna -81 tai siinä nurkilla kertojan mukaan.
    pitääpä kuulustella lisää kun eksyy taas tallille...
     
  5. Quest

    Quest Gearhead

    Keväällä pongattu useasti 6- tiellä (Linc)
     

Kerro tästä muillekin!