Chrysler lambda.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja piiparinen, 21.12.2011.

  1. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Chrysler vojager 2001.Sytyttää kylmänä vikavalon joka tulee huollon testerin mukaan lambdan lämmityksestä.Anturi on kuitenkin päälle päin+johtoineen niin uuden näköinen että meneeköhään noita näissä paljonkin? Chrysler tiskiltä saa alkuperäisen vaatimattomaan 252 euron hintaan.

    Akun kengän kun käyttää irti ja lähtee lämpimästä taliisata ajoon niin ei ongelmia.Auto jos seisoo ulkona 4 tuntia,heti startissa syttyy tuo vikavalo tuolle koodille.

    Ebaystä tuon mallista anturia saa 40€+kulut.Chrysler tiskillä kuitenkin vannottiin vain tuon originaali anturin nimeen.?
    Mistä aloittais ? :odroll:
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Onko siellä kaikki piuhat ehjänä tai hapettumia välissä? Vai onko sinne laitettu lämmittämätön alkuperäisen tilalle tyylillä toimiihan se samanlailla.

    www.rockauto.com näkyy olevan tarjontaa välillä Standard 23,56€ - AcDelco 57,05€ +toimituskulut.
    Varmaan alan liikkeistä saa myös kohtuuhintaan, ainakin alle tuon 252€.
     
  3. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Ainakin auton oma liitin on 4 napainen ja lambdassa on myös 4 johtoa.
     
  4. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Tietääkö kukaan mistä kautta anturiin pääseen käsiksi? alakautta,vai pitääkö konepellin ja tuulilasin väliset osat purkaa pois niinkuin 300M.ässä?

    Eihän tuohon saa edes tulppia vaihdettua ilman kynegoloogia.
     
  5. voijaggeri

    voijaggeri Gearhead

  6. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Wd 40 liittiimeen ja kouttelin anturia.Ei ainakaan tänään syttynyt kertaakaan vikavalo,vaikka kylmästartteja oli useita (pakkasta on).

    Ennätin kyllä jo rockautosta tilata uuden.

    Onko tuo lambda irroitettavissa esim.pitkällä hylsyllä?
     

Kerro tästä muillekin!