Chrysler New Yorker 1965 etuvilkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Windsor, 28.11.2010.

 1. Windsor

  Windsor Gearhead

  Missähän mahtaa olla vikaa, kun painaa jarrupoljinta, niin kuskin puolen etuvilkku/parkki kirkastuu + etulokasuojan päällä oleva vilkku syttyy palamaan?
   
 2. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Maadoitushämminki saman puolen takavalossa
   
 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  Maavialtahan tuo kuulostaa...

  Asiaa sivuten...mulla oli 65 jorkkerissa aikanaan semmonen vika, et kun avasin kuskin oven, niin sytty öljynpaineen merkkivalo(ja sisävalot tietysti). Moottorin maapiuha oli sillo vikana.
  Samoten akun miinuskaapelin hapettuminen aiheutti kaikkea jännää kyseisessä autossa.
   
 4. Windsor

  Windsor Gearhead

  Kyllä tuossakin autossa tuntuu hapettumaa olevan suuressa osassa sähköliittimiä. Vilkkukytkin tuli eilen avattua ja se oli yhtä hapettumaa koko osa. Noo, kai tuo tuosta joku päivä selkenee...
   
 5. tox-11

  tox-11 1st gear

  Sano sille vellokselles, et painaa vua kaasua, ni ei syty ylmääräsiä valoja loimottammaa....sivuslaidissa vaa mutkaa ja kylkieeltä pysähykset! :rotfl:
   
 6. Windsor

  Windsor Gearhead

  Mikäs yökyöpeli täällä on oikei huudellu... :rotfl: Meinaakos tuo maavika sitä, että tuo auto ei tykkää olla täällä kylmässä suomessa, vaan tahtois takasin amerikkaan? :rotfl:
   
 7. jakke ja sepi

  jakke ja sepi 2nd gear

  Eihän täälä Suomessa saa kuin lunta. Ei maadota. . . :rotfl:
   
 8. Windsor

  Windsor Gearhead

  No nyt on vika korjattu! Eli alkuperäisestä piuhasarjasta, joka tulee vilkkuviikseltä ja menee konehuoneen puolelle, oli yksi piuha katkaistu (ei tietoa miksi) ja ryöstöliittimellä otettu siitä piuhasarjan liittimestä etuvilkuille virtaa. Oli vaan ryöstetty vika piuhasta, eli kun otti toisesta kohtaa liittimestä, ni rupes toimimaan.

  Myös vilkkuviiksen päässä oli yhdessä piuhassa hieman kosketushäiriötä ja toinen liukukytkin väärin päin!

  Kaikista hauska juttu on se, että auto kävi myös autosähköjä tekevässä firmassa "laitettavana" eivätkä löytäneet vikaa. Oli varmaan liian vanha kosla, eikä saanut tietokoneella katottua vikaa. No tänään kävi tuttu kaveri laittamassa...
   

Kerro tästä muillekin!