Chrysler New Yorker automaattilaatikkoöljyt ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Rado, 19.4.2015.

 1. Rado

  Rado Gearhead

  Mitä öljyä ja kuinka paljon menee suodatinvaihdon kanssa ?
   
 2. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Moparin omaa atf plussaa laittasin en dexronia.
   
 3. Rado

  Rado Gearhead

  Eli ATF+4 esim. Motonetistä ?
  Halvempia ei löydy ?
   
 4. L.P.

  L.P. 3rd gear

  Mikä vm?

  ATF+4 käy varmuudella vanhoihin ja uusiin.
   
 5. Rado

  Rado Gearhead

  1995....
   
 6. Tami3

  Tami3 1st gear

  Noin 6qt vaihtotilavuus suodattimen kanssa.Osta samalla yksi litra 80W90 GL-5 hypoidiöljyä ja vaihda siihen vetopyörästön öljy samalla.
   
 7. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Kannattaa katsoa siitä mittatikusta paljon menee. Voi olla että ei mene kuin 4 litraa. Toi on hyvä huomio, että kannattaa joskus vaihtaa ne vetopyörästön öljytkin. Kaikki ei tiedä, että samaan laatikkoon menee kahta eri öljyä.
   
 8. fastback65

  fastback65 3rd gear

  Ja kannattaa tosiaan vaihdella noihin niitä öljyjä, nimimerkillä "lootan vaihtanut samaan automalliin". Tilttas laatikko viikko auton oston jälkeen, öljyjä ei oltu vaihdeltu muutamaan vuoteen....
   
 9. impala67

  impala67 Gearhead

  niin siis onko kyseessä etuveto vai takaveto kraisu- jorkkereita kun on tehty jostain 50 luvulta alkaen... etuvedoissa tarkempaa sen öljyn laadun suhteen.
   
 10. Substitute

  Substitute Gearhead

  Tuo 1995 malli on etuvetoinen aina, merkkinimi saattaa olla vähän hämäävä kun niistä on LHS-malli ja New Yorker-malli. LHS on mm. jäykemmällä alustalla ja erillisillä etupenkeillä varustettu "euromalli" ja New Yorker taas sohvapenkkinen jenkkimalli. Suomeen on myös LHS-mallia rekisteröity New Yorker -nimellä, ainakin omani on.

  Tuo on yllättävän mukava ja kaiketi luotettavakin vaihteisto, taisi olla ensimmäinen ajotavan mukaan mukautuva (oppiva) laatikko. Samoin moottori jättää muuttaman bensansyöttöpulssin pois silloin kun loota vaihtaa vaihdetta. On kyllä aika ahtaat paikat irrottaa ja kiinnittää jos ei koko tekniikkaa pudota alas, fastback65:llä taitaa olla kokemusta myös.

  Lisää triviaa; tuosta moottori/laatikkopaketista on Plymouth Prowlerissa sellainen kombinaatio että loota on viety kardaanilla taka-akselille.
   
 11. fastback65

  fastback65 3rd gear

  Joo, kyllä se vanha loota lähtee "suht" helposti, painaa vaan jonkun verran, eli takaisinlaitossa on hyvä olla muutama apukäsi lähellä :D
   
 12. autoilija

  autoilija Gearhead

   
 13. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Pikku ot. Pari viikkoa sitten joku soitti pikku pierussa ja kysy että voiko 2000 luvun dodgeen laittaa man oilia. Tais vissiin tarkoittaa tota sakemannien mehua kuitenkin eikä aitoa Nilsiäläistä.
   
 14. autoilija

  autoilija Gearhead

  Ai niin se öljysheikki,tuskin sieltä olisi saanut kuin lompakkoa väläyttämällä ATF3/4.
  Hinta ainakin on mannol-öljyllä kohdallaan,uskaltaako laittaa on kysymys?Motonetin vastaavat maksaa 8-9Eur/ltr ja pitää itse hakea kaupasta.
  Jotenkin absurdin tuntuista että öjytkin pitää nykyään tilata ulkomailta...Laitoin kuitenkin tilaukseen.DHL-toimituksena tulee...Suomesta en saa edes DHL kuljettamaan öljypurkkia naapuriin tällä hintaa
   
 15. Substitute

  Substitute Gearhead

  Totta hemmetissä ne Motonetinkin öljyt toimii kun luokitus täsmää.
   
 16. autoilija

  autoilija Gearhead

  Sitten täsmää Mannol-öljytkin,saman luokituksen antavat.Saksalaiset tuntien niillä ei ole varaa siellä paljoa löysää lupailla.27Eur 4ltr. DHL-toimitettuna saa pitää Motonet öljynsä.
   

Kerro tästä muillekin!