Chrysler Stratus vaihteisto / kierroslukumittari vika...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Markuk, 4.4.2009.

  1. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Se on moro...

    Hommasin vaimolle tuollaisen kauppakassin. Chrysler Stratus 2,5l V6 koneella ja vm. 1995 ja ajettu 200000 km. Aikaisempi omistaja uusitutti lootaan jotkin anturit ( laatikon eteen ja taakse ), sekä jonkin boxin laatikon päälle, koska laatikko teki sitä, että joskus joku vaihde jäi päälle eikä vaihtanut isompaa eikä pienempää ja kierroslukumittari toimi välillä ja välillä ei.

    Laatikko pelaa nyt, mutta välillä kierroslukumittari ei toimi, esim kaupunki ajossa, mutta nappaa mukaan maantiellä. Onko näillä kahdella jokin syy yhteys ??? ( eli laatikolla ja kiekkamittarilla ). Yritin haulla etsiä, mutta en löytänyt.
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Merkkivik... ominaisuus. Klik. On tehty omaankin Stratukseen.


    Siis tuo korjaa mittarin, ei tietääkseni yhteyttä laatikkoon.
     
  3. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Kiitos suuri...

    Ei tuo englanti oikein taivu, joten ilmeisesti mittaristo pois ja jokin juotos vika ?
     
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Juuri niin. Ei se lontoo taivu minullakaan ja tuon ohjeen mukaan se tehtiin. Parissa viimeisessä kuvassa on ympyröity punaisella kriittiset kohdat mutta kannattaa tarkistaa kaikki juotokset. Toiseksi viimeisessä kuvassa on ympyröity kohta jossa on kaksi "pötkylää", tarkista juotos niiden alta/välistä, se on tod. näk auki.

    Ei ole iso homma tehdä. Oman auton fiksi tehtiin vajaassa tunnissa paskapuheineen, tosin tinuri oli ammattimies.
     
  5. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Kuvista hyvin sai selvää, hyvä kun joku näkee vaivaa ja viitsi laittaa nettiin esim. tuon.

    Mulla purku onnistuu ja velipoika joka ammatikseen tinailee erillaisia komponetteja / piirilevyjä hoitaa tuon tinauksen :)
     

Kerro tästä muillekin!