Chrysler Voyager 99 ABS valoa näyttäis..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 300 64', 9.2.2011.

 1. 300 64'

  300 64' 1st gear

  olen tässä jo hetken koittanut voikkua saada kuntoon kun pikku hiljaa alkoi abs valo palamaan.. ensin hetkeksi, lähti pois, ja taas tuli uudelleen.. eli pikkuhiljaa paheni ja nythän se palaa koko ajan. leimalle tarttis mennä mutta eihän se läpi mene näin. kävin sähköhäkkiseltä kyselemässä koodit ja näytti seuraavaa

  30 bus com err
  34 system under volt
  36 pumpmotor circuit not work

  mutta mites kun koitin katsella herra googlelta koodeja, niin eihän se näyttänyt noilla koodeilla lähellekkään samoja vikoja.. no mutta mutta, olkaa hyvä je kertokaa kommentoikaa ja neuvokaa taas tyhmää miestä mäessä..

  ja siis autohan on chrysle voyager 99 3.3 le
   

Kerro tästä muillekin!