Chrysler Voyager/ Dodge Caravan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Karpov, 22.12.2016.

  1. autoilija

    autoilija Gearhead

    41 kyllä kestää yleensä hyvin, huollot ajallaan ja lisälauhdutin sille sen alkuperäisen rinnalle. Huoltoväliä saa kyllä tiukentaa jos vetäåä jotain. Vetopainoista en tiedä, mutta jos saa vetää niin hyvä yhdistelmä. Koneesta ei lopu voima ja laatikko kestää kun sen huoltoja ei laiminlyö joka on se yleisin ongelma näissä.

    Bensahan tuolle maistuu luonnollisesti.
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mä hain oman auton trailerilla toissa talvena voikkarilla, matkaa noin ehkä 120km. Raskas kärry ja oma pulkka painaa liki paritonnia. Gasoo palo perkeleesti.
     
  3. autoilija

    autoilija Gearhead

    Aivan, ei ole mikään pisaralla pisimmälle kun laitetaan painoa perään. 20l/100km on varmaan aika realistinen arvio kun tuollaista vetää.
    Koneenahan 3.3 on yksi parhaista, se kestää kyllä vaikka ja mitä eikä sitä oikein rikkikään saa, ainakaan ihan helposti.
     
  4. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Tuli tuo aiempi Voyager myytyä pois ja eihän sitä malttanut kauan olla ilman kun pihaan jo ilmestyi 2002 vuoden 3.3 koneella oleva toosa. Kilsoja taulussa 240 tonnia.
    Harmi vaan kun tämä uudempi on joku neekerimalli, ei ole edes ajotietokonetta katossa. Ilmastointi sentään löytyy, joka on se tärkein varuste. Jotenkin tuntuu, että tää uudempi on ärhäkämpi kulkemaan, tiedä sitten. :)
     
  5. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Mulla ois tallissa AWD projekti (vm.94) joka vie turhaan tilaa siellä. Mukaan ehjä jakolaatikko. Keulalla varustettu karjapuskurilla, isoilla lisävaloilla sekä vinssillä...ja kiinnikkeet auralle. Aurakin mukaan. Yv jos kiinnostaa :webmaster:
     
  6. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Olisko kenelläkään myydä Infinity Gold cd-radiota suorakulmaisella etulevyllä? o_O
     
  7. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    minkä näkönen se on? mulla on yks irrallinen soitin 96 mallisesta, jenkkimalli tosin. cd ei toimi. kasetti toimi. ja radio. kahteen muuhun noi on jo vaihtunu 1 din mankkoihin. kolmehan noita jo on, kaikki 96 ja 3.8l tuontiautoja. sairaus se on sekin. yks on varaosina, ostin toisen tilalle kun hajos lasinpyyhkijän moottori. jännä juttu kun noi "kuulemma" on kovin huonoja noi automaatit noissa, yhtään ei ole menny rikki viidessä vuodessa. airbag valo joskus kiukkuilee, onkohan siinä joku tyyppivika? abs yksikkö meni diagnoosin mukaan yhestä.
     
  8. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    mikäs olis noissa toimiva obd lukija?
     
  9. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Paras Chrysler merkkihuollon testerin jälkeen lienee WiTech MicroPod 2 klooni.
    Vaatii erillisen läppärin, johon kovalevy asennetaan. Softa on valmiiksi asennettuna kovalevylla W7 käyttöjärjestelmän kansssa. Löytyy Aliexpressistä noin 150 taalan hintaan.

    Asiasta kukkaruukkuun. Aloin etsiä omasta koslasta EGR:ää, mutta ilokseni huomasin että sellaista ei edes ole koko koneessa. :)
     
  10. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Tuollaista haen.... ;)
    [​IMG]
     
  11. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ei oo samanainen, olisko vanhempi kun on kasetti cd:n lisäksi. -96 autosta on mun
     
  12. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Tuollainen oli asennettu mun Grand Cherokee Jeeppiin vm. 1995 niitä on myös Chryslereissä, Mopariaikaan.... :cool:
    Uudemmissa >-96 Jeepeissä on sellainen pyöreäkulmainen se taas ei käy vanhemman mallin koetaulun radionreikään.... :(
     
  13. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Voyagerin(-96-99 asti ainakin) soitin passaa etupaneelin vaihdolla Jeepin kojetaulun kiinnikkeisiin.
    Runko soittimissa on sama, mutta tuossa muovisessa etupaneelissa on valettuna ne kiinnikkeet eri suuntiin..

    Nuo CD-versiot on aika harvinaisia, mutta on ne ollu saatavilla jo ainakin -93 malliseen Jeeppiin(Grand Cherokee). Jossain näin tuon vuotisen Jeepulan mainoksen, jossa oli CD-version soitin kojelaudassa.

    Yleensä Vojakkerissa on ollut kasettipesällinen soitin ja tarvittaessa kuskin penkin alla kuuden levyn CD-vaihtaja.
     
    rane58 tykkää tästä.
  14. Crocket

    Crocket 1st gear

    Löytyisiköhän täältä hyviä ehdotuksia vian etsintään? Voyager 2.8 diesel, vm 2004 jätti tielle kun kaasu lakkasi reagoimasta. Auto pysyi koko ajan kuitenkin käynnissä. Korjaamolla tallissa seistyään lähti käyntiin useamman kerran mutta pakkasyön jälkeen ei mitään toivoa. Aikaisemmin ollut ongelmaa käynnistyksessä - kaasulla pitänyt auttaa jotta jaksaa pysyä käynnissä. Käynnistyttyään toiminut hyvin. Luistonesto on viime aikoina raksutellut satunnaisesti.
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Suodatin tai nafta jäässsä?
     
  16. Crocket

    Crocket 1st gear

    Suodatin vaihdettiin ja tankissa sitä mitä mittareista saanut.
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Lämpöanturissa häikkää? Hehkutus?

    Onko tuo kaasuun reagoiminen selvitetty?
     
  18. Crocket

    Crocket 1st gear

    Vika jäi toistaiseksi selvittämättä, eilen tallista lämpimänä käyntiin ja tänään käynnistyi kylmänäkin, tosin pakkasta enää vaan 6 astetta. Eilen n. joka toisella käynnistyksellä luistonesto sytytti vikavalon ja pariin kertaan mittarit kävi ääriasennossa ja palautuivat takaisin. Akku testerin mukaan kunnossa, mutta on motonetin halppis ja tarkastussilmässä oleva vihreä merkki kyllä ei ole enää näkyvissä. Jotain sähkövikaa? Akku vaihtoon kuitenkin? Ja siis kaasu toimii normaalisti.

    Key dance antaa vikakoodin p0514 - google sanoo battery temperature sensor.
     
  19. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Lienee sellainen sensori joka nuuhkii ulkolämpötilaa ja annostelee latausjännitettä sen mukaan, kylmällä snadisti enemmän.
     
  20. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Pitäisi vaihtaa raidetangon sisäpäät. Onko kokemusta, onnistuuko vaihto raidetangon ollessa kiinni autossa?
     

Kerro tästä muillekin!