Chrysler Voyager / Grand Voyager 96->

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Jarde1, 15.12.2004.

  1. Jarde1

    Jarde1 Gearhead

    Onko kenelläkään kokemusta yllämainitusta autosta? Minkälaisia vikoja löytyy? Kulutus? Mitä eroja noilla Voyager ja Grand Voyager malleilla on? Moottorivaihtoehtoja taitaa löytyä 2.4 ja 3.3.
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Grand on 30cm pitempi. Se tila on viimeisen penkkirivin takana. Grandissa isompi tavaratila, menee lastenvaunut taakse viimeistä penkkiä kaatamatta. Uudemmissa on mitsun 24v 3.0 V6 ja nelivetoisissa 3.8 V6 motteja näkynyt mitä saa myös Town&Country lippulaivaan.
     
  3. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Mulla on -97 Dodgen Caravan (=voyager).
    Ollu vasta muutaman kuukauden - ei vikoja.....ainakaan vielä..
    Mun vehje on tolla mitsun 3.0 V6:lla.
    Kulutus pyörii välillä 11-12 / 100km.
    Erinomainen valinta !
     
  4. kartsa

    kartsa 1st gear

    :eek: voyagerin 2,4/2,5 koneet on kuulemma huonoja,kannet menee.tossa katselin perheautos sellaista mutta kaverit oli sitä mieltä ettei kannata ostaa :mad:
     

Kerro tästä muillekin!