Classic Motorshow Lahti 3.-4.5.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Arttu T., 15.4.2014.

 1. jknR

  jknR Gearhead

  Olihan siitä Mitsubishi ja DOHC-tekstit hiottu pois, ettei ihan heti moottoria tunnista.

  Tuossa videolla toi 205 näkyy liikenteessä 1:46 kohdasta eteenpäin. Sen jälkeen on sitten kuvassa se etuvetoinen 205 turbo16-lookker.

  https://www.youtube.com/watch?v=aw3igJOuNLQ
   
 2. Rockeri

  Rockeri 2nd gear

  Minulta jäi väliin kyseinen tapahtuma. Kuvien perusteella olisi taas ollu nähtävääkin. Aloitin mökkeily-kauden niin en ehtinyt. Menihän tuo aika noinkin, räntäsateessa polttopuun teossa.. Massikkakin tuli heräteltyä talven jäljiltä käyttöön.
   
 3. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Asia tuli hoidettua 8) Kiitos vielä kerran sullekkin :wink: Apusi oli silloin tarpeeseen.
   
 4. jariha

  jariha Gearhead

  tuli käytyä tänäkin vuonna lauantaina pyörähtämässä ja ekaa kertaa päästiin harrasteajoneuvolla harrasteparkkiin eli parannusta on tapahtunut :D taas oli paljon nähtävää, jotenkin tuntui että olisi ollut väljempää sisällä? hieno sou jälleen :wink:

  http://jariha.kuvat.fi/kuvat/lahti+classic+motor+show+2014/
   
 5. Jimi

  Jimi Gearhead

  Joitakin sekalaisia kuvatuksia löytyy täältä.

  Meidän autokuntakin totesi saman väljyyden, kaikkia autoja pääsi helposti ihailemaan useammasta suunnasta. Aikataulumme oli vain sen verran myöhäinen, että harrasteparkki oli pois lähtiessämme jo melko tyhjä, eli ulko-alueen helmistä jäi suuri osa näkemättä.

  Kyllä kannatti hikoilla reilut seitsemän tuntia ihanissa 70-luvun Toyotan keinonahka(lue: muovi)penkeissä :D
   
 6. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 7. Geebe

  Geebe Gearhead

  Onkos jossain tietoa huutokaupassa myytyjen autojen hinnoista?
  Maserati Borasta oli tietoa 107.000€.
   
 8. sbc350

  sbc350 Gearhead

 9. capri30S

  capri30S 1st gear

  Mua kiinnostais mihin hintaan se Audi coupe quattro meni..
  Jagge XJ6 meni mun mielestä sopivalla hinnalla, olikohan 6000e,
  Ferrari 328 tais olla 36000
   
 10. jknR

  jknR Gearhead

  Se 20V UR meni halvalla. 44000€. Harmi et itellä ei oo ollut minkäännäköiset ostohousut jalassa ikinä.
   
 11. jaketin

  jaketin Gearhead

  Eipä tullut käytyä paikanpäällä. Kuvista päätellen vain muutamama auto oli meikäläistä kiinnostava. en innostunut volgista, ladoista, muista euro / jaappani autoista aikoinaan, miksi nytkään innostuisin?
   
 12. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 13. Mopar-Mamma

  Mopar-Mamma Gearhead

  Minusta näyttely oli tänäkin vuonna kokonaisuudessaan hieno ja halleista löytyi nähtävää niin eurooppalaisten kuin amerikkalaisten kulkuvälineiden ystäville, Ladaharrastajien osastoa unohtamatta ☺.
   
 14. Zege

  Zege 3rd gear

 15. heh heh©

  heh heh© Gearhead

  Onnistuit sitten kuvaamaan meikäläisenkin, jopa kahteen kertaan :rotfl:
   
 16. raaseriruiseri

  raaseriruiseri 2nd gear

  Niin no. Itse en innostunu aikoinaan Lättähattu- Ukko-Pekka-, DC-3 -kyydeistä, en edes 4-ovisista ämeriikkälaisistä. Nyt on tilanne niiden(kin) suhteen hiukka toinen. Mutta en kai sitten olekaan oikea pesunkestävä Jenkki-Jees -mies... :odroll:
   
 17. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Sama juttu, nuorempana olin viimeisen päälle jenkki jees, vaikkakin persaukisena tuli autoiltua jollain ooppeleilla. American Car Show oli hienointa mitä voi olla. 25 vuotta siellä tuli käytyä ja kai sitten kaikki sillä saralla tuli nähdyksi, kun enää ei kiinnosta yhtään sellainen häppeninki missä on pelkästään jenkkejä. Jokunen jenkki mulla on ollut vuosien mittaan, nykyisin vaan käyttöautona, mutta harrasteautona vanha Opel. :rotfl: Onkohan tässä nyt tapahtunut kehitystä vai taantumusta?
   
 18. Protype

  Protype 1st gear

  Muutamia kuvia messuilta.
   
 19. jariha

  jariha Gearhead

  jos olet ollut vaan niin kuvainnollinen :rotfl:
   
 20. Protype

  Protype 1st gear

  ärsyttää kaikis automessuissa se kun laitetaan punainen matto auton alle joka itsessään ei ole liki punaista mitenkään. pilaa auton värin hohkaamalla ja tuo kauheen duunin korjata kuvaa että sais punaisuuden pois ja mahdollisesti korvata se auton omalla värillä.

  [offtopic] ja toinen mikä ottaa päähän niin se tuntuu olevan aivan sama laittaako tänne linkin omista kuvista kun tuntuu ettei kukaan noteeraa niittä millään muotoon.
   

Kerro tästä muillekin!