clear smoke headlights...'89 chevy 1500?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 66monaco, 23.2.2010.

  1. 66monaco

    66monaco Gearhead

  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ton ikäsessä pitäis DOT-hyväksyntä olla ihan ok. Noi on varmaan jotain kiinanpojan tekeleitä, eli laatu ei välttämättä päätä huimaa, mut eipä oo kalliitkaan... Mitä mä oon noista kiinalaisista tarvikevaloista lueskellu kokemuksia netistä niin joillakin on ollu vähän hankaluuksia saada valokuviot kohdalleen, en nyt muista mistä kinnereistä oli kyse mutta eiköhän ne ole samaa tasoa kaikki lamput... :-?
     
  3. hara64

    hara64 1st gear

    ei muuta kun lyö kiinni vaan.
    hyvän näköiset ja halpa paketti.
    jos ymmärsin oikein niin eivät toimita juurooppaan :eek:
     
  4. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Kiinni vaan. Mustissa jotkut vastaavat ja EI leimaukko oo vikissy kertaakaan ja vilkuissa EI edes DOT hyväksyntää saati muutakaan :rotfl:

    Eihän noilla välttämättä pimeessä tee mitään, kuvio "olematon" mutta oha ne nätit.
     
  5. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Ite vedin tummennus-spraylla noi vakiot mustaks... meni leimastakin läpi! :eek:
     
  6. 66monaco

    66monaco Gearhead

    eivät juu lähetä "international" aika moni noista "valo" myyjist ei lähetä ulkomaille..höh! sprayllä en rupee koska syy vaihtoon on todella huonot orkkis umpiot ja maskin vaihto...
     
  7. hara64

    hara64 1st gear

    vaikka noilla myyjillä on toi ilmo ettei internationaal myyntiä, niin ei se mitään maksais jos kokeilis e-maililla ottaa osto aikeissa yhteyttä.
     
  8. 66monaco

    66monaco Gearhead

    tiedetään. kokeilin
     

Kerro tästä muillekin!