Coilover iskarit GM a-bodyyn

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Impala76, 13.5.2018.

  1. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Katselin rockautosta ac delco coilover iskareita chevelleen etupäähän. Nämä eivät ole mitenkään säädettävät. Onko kellään kokemusta että paljonko tämäntyyppiset iskarit vaikuttavat auton korkeuteen? Sentin pari saisi keula mielellään nousta eikä pieni jousituksen jäykkeneminenkään olisi pahitteeksi..
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Samanlaiset tilasin joskus sieltä Fairlaneen taakse kun oli vähän veltot lehet siellä, tuli aika hyvä, perä nous hieman ylemmäks ja kärsi ottaa pari läskiäkin takapenkille ilman et perä viisti maata.
     
  3. fishbone

    fishbone Gearhead

    osta semmotteet säädettävät tarpeeksi jäykillä juosilla,voi sitte entrata sitä korkeuttakin.
     

Kerro tästä muillekin!