comp elminator 2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja 552, 29.10.2019.

 1. SG 448

  SG 448 Gearhead

 2. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Araldite73 tykkää tästä.
 3. salakazi

  salakazi 2nd gear

  Olette varmaan huomanneet että ollaan järkätty sarja Nitro fillareille SM-kisojen yhteyteen.
  Tapa millä se on toteutettu on uusi.
  Homma meni niin että allekirjoittanut alkoi kartoittaa ketä kiinnostaisi ajaa kotimaassa ja vielä sillain että olisi mahdollisesti jopa palkintorahaakin tarjolla, ajatelkaa palkintorahaa FHRA:n kisoissa!!!

  Kuvio on että maksamme FHRA:lle kiinteän ilmoittautumis maksun 2400€ per kisa tuli ketään tai sitten 20 kilpailijaa. Jokainen suomalainen nittiskuski ilmoitti ajavansa sarjan mikäli sellainen saadaan järkättyä. Ilmoittautuminen kisoihin menee Dragrace.eu:n kautta ja ilmoittaumis maksu on 400€ + sähkö jos ja kun tulee yli 6 kilpailijaa niin ylimenevä raha laitetaan kokonaisuudessaan palkintorahapottiin, lisäksi suhteellisen pienellä työllä sain myytyä jokaisen kisan a' 3000€ niin nyt on kasassa sillain että palkintorahaa voittaja saa 2000€ ja vielä 16stakin 300€ eli vaikka jäät 16sta niin ajaminen maksaa sen 100€ kisa. Jos kisat sataa pois tai keskeytyy jostain muusta syystä niin että rahaa ei jaeta niin ilmottautumis maksu siiretään seuraavaan kisaa koska pohjalla on 3000 sponssit joka kisaan jolla voidaan maksaa Fyyran maksu.Toki jonkun verran pitää sarjan rättejä ym. supportti kamaa myydä että toteutuu 100%. Pisteenä i:n päälle sain Fueltechin sarjasponssiksi. Sarjan 1-3 saa Fueltechin lahjakortit yhteisarvoltaan 26500€

  Johtiksessa ollaan keskusteltu asian tiimoilta että on lukuisia ryhmiä jotka voisivat tehdä saman. Kun ryhmä järkkää "kaiken" niin Fyyra on vain olosuhteiden tarjoaja, silloin myös ryhmä voi kaiketi itsenäisesti päättää esim. idekseistä.
  Seuraavaan johtikseen ehdotan että kaikki ryhmät mitkä sitoutuvat kiinteään maksuun saavat normi SM-kisojen lipun myynnistä yli 1000 lipun myynneistä 5% eli esimerkiksi 2000 katsojalla Fyyra palauttaa 1000€ per ryhmä. (Tämä on vasta ehdotus!!) jossain sen pitää näkyä jos kilpailijat palaa kisoihin ja katsojat katsomoon!

  Kyseinen tapa vähentää FHRA:n sääriskiä ja aktivoi ryhmät sisältä päin houkuttelemaan kaikki laiskimmatkin osallistuja kisoihin. Ei ryhmäsponsseja ole välttämätön edes kysellä mitä enemmän (20 autoa niin on 120€ per nuppi) tulee, sen halvempaa, näyttävämpää ja ennen kaikkea hauskaa mitä sen pitää olla.
   
  Muokattu: 22.3.2021
  tukkijulli, SS-454, 1/4mile ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!