Convertible top guys kokemuksia?

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Concarne, 14.9.2020.

 1. Concarne

  Concarne 1st gear

  Onko joku tilannut kattoa kyseisestä firmasta ja minkälainen on ollut laatu? Pitäisi saada Devilleen uusi rätti ja tuo vaikutti ainakin edulliselta paikalta ja on pitkään toiminut firma joten ei kai se kovin huonokaan voi olla. Kaikilla kattojen tekijöillä näyttää materiaalit ja värit olevan suunnilleen samat joten niissä ei kai isompaa eroa ole.
   
 2. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Mulle tuli katto sieltä, makaa tosin vielä hyllyssä niin ei käyttökokemuksia ole kertynyt. Asiakaspalvelu melko suolesta, kyselin kolmeen kertaan mitä maksaisi katto parempaa matskua valkoisena, saamatta vastausta (sivuilla luki että myös muita kuin listalla olevia värivaihtoehtoja saa custom-työnä, piti kysellä hintaa ja saatavuutta erikseen). Lopulta tilasin alkuperäisestä materiaalista, kun löytyi "oikea" väri hyllytavarana. Tilauksesta tuli kuittaus, ja lähetyksestä kuittaus, ja kaksi pakettia saapuikin kontituspaikalle. Onneksi nämä ui velipojan auton kyydissä, niin odottelivat tovin, ja olikohan n. 4 viikkoa pakettien saapumisesta tuli kontittajalta viesti/kysely, että mikä paketti nyt tuli, ja miksen ole ilmoittanut että vielä jotain on tulossa. Ööh, ei sitten mitään käsitystä mistä kyse... Availivat paketin, niin siellä oli katon vaijerit jälkkärinä, olivat vaan "unohtaneet" ilmoittaa että jäivät puuttumaan toimituksesta, ja että ovat sellaisia lähettämässä jälkikäteen, kuin myös että nyt on paketti lähtenyt... Hypistellessä vaikuttaa ihan hyvältä matskulta, ja näyttäisi kaikki olevan mukana mitä pitikin, ehkä se on se hinta/laatu-suhde mikä näkyy asiakaspalvelusta.
   
  Muokattu: 14.9.2020
  Concarne tykkää tästä.
 3. Concarne

  Concarne 1st gear

  Väpsy, mitä materiaalia tuo sinun katto on? Perus vinyyliä? Antoivatko paketista kuitenkin seurantakoodin että näki missä ne on menossa?
   
 4. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Mulla on "perinteistä" pinpoint-vinyyliä, olisin halunnut stayfast canvaksen, olis ollu vähän pehmeämmän/muhkeamman näköinen ylhäällä ollessaan, mutta sitä ei tosiaan saanut valkoisena, muualtakaan, eikä tullut vastauksia kun kyselin custom-värinä. Tuli tilausnumero, ja sivuille kirjautumalla pääsi kurkkimaan missä vaiheessa tilaus on, ja lähetyksen jälkeen missä liikkuu. Siellä(kään) ei kukaan huomannut mainita että toimitus oli vaillinainen, ja että vielä on paketti tulossa. Ei sinällään haitannut, tilanne olis voinu olla toinen jos ekat paketit olis kerinnyt jo lähteen kelluun merelle, olis aiheuttanut todennäköisesti paperijumppaa. Sen verran viisastuin, että jos tuolta vielä jotain tilais, pitäs vastaanottajan kontituspaikalle olla kartalla mitä pitäs olla tulossa, ja saada tarkastettua pakettien sisällön.
   
  Concarne tykkää tästä.
 5. Concarne

  Concarne 1st gear

  Otitko lasilla vai muovisella ikkunalla? Jos on lasia niin onko se sävytetty vai kirkasta?
   
 6. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Muovilla, kahdesta katosta nähny lasin särkyvän kattoa laskiessa kun kaukalo ei ollukkaan tyhjä, ei lasia siis mulle.
   
 7. Antti - I

  Antti - I Gearhead

  Minä tilasin omani viime talvena TopsOnline:lta, Robbinsin vinyylikaton. Siellä toimi ainakin hyvin palvelu. Rahti tosin oli sadan euron luokkaa, kun oli lasi-ikkunalla ja tuli Fedexillä.
   
  Concarne tykkää tästä.
 8. Concarne

  Concarne 1st gear

  Toimitusaikakyselyyn ainakin vastasivat kohtuullisen nopeasti. Kysyin vielä itsekin tuota kangaskattovaihtoehtoa mutta en ole ainakaan tuota Stayfast-kangasta nähnyt valkoisena missään.
   

Kerro tästä muillekin!