coronet69 2d ht r/t

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja jiihaa69, 21.10.2004.

  1. jiihaa69

    jiihaa69 1st gear

    en oo harrastanut näitä pienoismalleja!mut omistan kyseisen auton aidossa koossa.olis mukava tietää mistä moisia pienoismalleja sais.ostasinkin jos jollain olis myytävänä!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Itselläni on kaksi silloisen Monogramin muovista 1:24 Totsi Teräsmehiläistä. Sarvispulkkakonepeltiä lukuunottamatta se näyttää 440 mallin 2d tolppa Coronetilta, ja tossa mittakaavassa tolpan voi veistää Ht:ksi aika helposti. Mutta tolppanakin toi B-kori on nätti kuin sika pienenä, varsinkin vuoden 69 Dodge/Plymouth cokiskorit on suklaata silmälle, niin tallissa kuin hyllyssäkin.

    AMT/ERTL:llä on ainakin ollut 1:18 metallimalli American Muscle sarjassa, liekö ollut Superbee vaiko RT vai molemmatkin. Ainakin saman tekijän 69 RoadRunner on aikaslailla siisti hyllynkoriste.

    Alkuvuodesta koitin tota 1:18 Dodgeakin ostaa, muttei kuulemma ollut uusia varastossa, en tiedä miten nyt. Joku yksityinen jenkki mainosti netissä sellaista 35 taalalla, mutta ei suostunut lähettämään Suomeen, enkä sitten lähtenyt hakemaan...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Miula on se AMT:n 70 super mehiläinen... Jos siinnä ei ole paljoa eroja niin siitähän voi lähteä veistämään sitä 69mallia... AJattelin vaa jos muuta aihiota ei löydy ni jostain hommaa tollasen ja alkaa siitä työstää...
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tötsin 70 ja 69 malleissa on sen verran eroa, että kyllä siinä ainakin tupakkia tulee menemään, jos niitä toisikseen veisteleen alkaa.

    Yhtäkkiä katsoen lasit, ovet ja kyljet ja katto, eli peruskori on sama, mutta konepelti, etulokarit, puskurit ja takavalojen ympärykset olis erilaiset, vois olla takapellikin erilainen.

    http://www.cardomain.com/memberpage/676460
    http://www.cardomain.com/memberpage/267096
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuli ostettua se ERTL:n 1:18 Dodge 69 Superbee.

    Aika siistiä työtä kuten muutkin ERTL:n vehkeet, mutta pientä puutetta tietysti on, esim. henkireiät maskin ja puskurin välistä puuttuu ja nehän on metallimalliin vaikee tehdä, ellei vaan maalaa. Lisäksi näyttää kuin pyörät olisi aukoissaan vähän liian takana? Onhan nekin korjattavissa, hiukan vaan alustaa eteenpäin...

    Mutta ihan keräilymielessä se on suoraan paketistakin ihan tarpeeksi siisti kattella ja RT:hen ei Superbeellä niin kovin paljon eroa ole, suurin lienee konepelli, sillä tossa Superbeessä on six pack scooppi ja SB:ssä on lisäks peltivanteet, ja ne pitää vaihtaa, jos komeemmat haluaa.
     

Kerro tästä muillekin!