corsica vesiongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja varpio, 25.4.2009.

 1. varpio

  varpio 1st gear

  Mistä mahtaa vuotaa vettä kuskin jalkatilaan? Nyt on 2 tuommosta laitetta 92 ja 93. Molemmat 3.1 koneella. Kuskin matto aina märkä kun sataa.
   
 2. jvaisane

  jvaisane 1st gear

 3. weba

  weba 3rd gear

  Ongelma tosiaan johtuu korikitin vanhenemisesta, jollon se halkeilee ja murenee, plus vesi pääsee väliin, jäätyy ym, tehtaalla on tehty selkeä suunnitteluvirhe noiden peltien järjestyksessä ja muotoilussa, jollon vedet tulee ennenpitkää sisään kun ämpäristä kaatais.

  Tämä on tyyppivika kaikissa 87-96 L-bodyissa, jokaikisessä on tämä ongelma jos ei sitä ole joskus korjattu.

  Tässä kuvat joka kertoo mistä vuotoja kannattaa hakea:

  [​IMG]

  [​IMG]

  - Keltainen katkoviiva pitää tiivistää kotelosta lasinpyyhinten alta
  - Punanen peltien saumarajan voi tiivistää vaan konetilan puolelta
  - Valkoset laatikot kuvastavat kaikista yleisimpiä paikkoja jossa vesi pääsee seisomaan ja pellit ruostuvat ennenpitkää puhki!
  - Vihreät ympyrät näyttävät mistä veden (kuuluisi) valua pois kun se ensin on tuulilasilta valunut tuonne koteloon.
   
 4. Stone

  Stone 3rd gear

  Vinkki: Helpohkolla noita saumoja voi paikkailla valuttamalla juoksevaa (jähmettyvää) kotelosuoja-ainetta (esim. ML) ylhäältä mistä vesikin tulee pieni määrä kerrrallaan, eli se valuu samaa reittiä mitä vesikin ja täyttää mennessään rakoja. Toimi ainakin mun jo muutenkin ruosteisessa Corsicassa.
   

Kerro tästä muillekin!