Corvette C4-86 manuaalilaatikon toimintahäikkä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Lapuanliike111, 17.7.2016.

 1. Lapuanliike111

  Lapuanliike111 1st gear

  Olisko kellään antaa vastausta ilmenneeseen ongelmaan kun 4 vaihdetta kertojalla elikkä oikkuaa kun välillä hidas välitys päällä;toisinaan taas tiheämpi ja vaihdekepin sähköisestäkytkimestä ei tottele "käskyjä"???
   
 2. repas-90

  repas-90 3rd gear

  Terve.oliskohan se mikrokytkin vaihdekäpin päästä antautunut ? aika monella alkuun temppuillut eri tavoin ennen kuin hajonnut lopullisesti.Onko minkä vuosimallin auto,-85 ainakin osassa se katkaisija on kait keskikonsolissa,sitten siirrettiin vaihdekäppiin.Ainakin se käpissä oleva on vissiin joku pietzo tyyppinen kytkin,uusia kyllä vissiin löytää ihan eloktroniikka kaupoista,ja tieten eclerssiltä mutta maksaa 99,95 dollaria.Siellä on kyllä relekkin rintapellissä,muistaakseni kuskipuolella pensapumpun releen takana,jarrutehostajan vieressä moottorin puolella.
   
  Lapuanliike111 tykkää tästä.
 3. Lapuanliike111

  Lapuanliike111 1st gear

  Kiits niin paljon että piisaa Repas-90!!!Tuntuis hyvinperustellulta määritelmältä;elikkä muuten on 22v Vettellä mennyt hyvin mutta nää sähkövermeet,esim.kytkinpolkimen alla oleva rikkoontui ja auto ei lähteny käyntiin;ei ku poisto ja matka jatkui.(Jenkkiläs pakollinen kytkin ettei starttaa vaihdepäällä kun ovat enempi automaatteihin tottuneet)Hyviä ajokelejä ja kiitos vielä vastauksestasi.
   
 4. repas-90

  repas-90 3rd gear

  Eipä kestä,toivottavasti saat veten kuntoon.Oon kans reilut 20v vedellyt samalalla vetellä,kasiviitosella ja automaagilla tosin.Parilla tutulla on tuolla manuaalilla olevat vetet,ja sitä kautta kuullut tuosta katkaisija hommasta. PS:eek:lihan siinä otsikossa se vuosimallikin.
   
  Lapuanliike111 tykkää tästä.
 5. PMJ

  PMJ Gearhead

  Mulla on tuollainen man. lodjulla oleva -88 purettuna mikäli jotain pikku tilpehööriä tarvitset
   
  Lapuanliike111 tykkää tästä.
 6. Lapuanliike111

  Lapuanliike111 1st gear

  Kiitos tiedosta,sorry etten ole huomannut viestiäsi ennemmin.Vien Vetten korjaamolle keskiviikko-aamuna ja voinen ottaa yhteyttä jos tarve vaatii!Kiitos myötäelämisestä=)
   
 7. Lapuanliike111

  Lapuanliike111 1st gear

  Kiitos Repas -90 vinkeistäs/neuvoistas;Vette käyppäs tänään korjaamolla ja vaikka korjaamon kaveri ;tosi ammattilainen mutta kohtas moisen ongelman eka kertaa pitkällä urallaan oli hyvillään että sai ottaa "vauhtia"vinkeistäs!!!
   

Kerro tästä muillekin!