Corvette poliisin apuna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Waxin, 17.7.2020.

 1. Waxin

  Waxin 3rd gear

 2. fenix tykkää tästä.
 3. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Corvettemiehelle sakko liikenteen vaarantamisesta?
   
  Fuselage ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
 4. 68SS

  68SS 1st gear

  Onneks pysähty, ite en kehtais harrastebiilillä ajaa rattijuopon eteen
   
 5. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Se nyt olis vähintä miten yhteiskunta voisi palkita tälläisestä toiminnasta. Lisäksi varmaan jokin vapaudenriisto tapahtunut varkaan suhteen sekä virkamiehen toimivallan anastaminen. Putkaa linnaa vankilaa. Varmasti ollut traumaattinen kokemus nistille, eheyttämiseen pitää nyt panostaa entistä voimakkaammin.
   
 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Aika Don Johnson touhua.
   
 7. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Poliisi oli jonkin uutisen mukaan moittinut, enkä oikeastaan ihmettele, koska jos varas olisi rysäyttänyt autoa päin ja loukkaantunut niin corvettemies olisi huomannut olevansa kusessa. Varsinkin kun tuossa jo oli takaa-ajo päällä, ei sitä kesken lopeteta jos on aloitettu
   
 8. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Vähän vastaava tapaus kohdallani... Minulle kävi niin, että kaupunkialueella kapeilla kaduilla takaapäin tuli takaa-ajettava ja sen perässä poliisi pillit päällä. Kun havaitsin peileistä tilanteen, ensimmäisenä tuli mieleen, että pysäytän autoni keskelle ajoväylää, ettei kummaltakaan puolelta pääse ohitse ja takaa-ajettava jää nalkkiin. Tosin heti perään tuli mieleeni ne lukuisat oikeusmurhat mitä sääntösuomessa on tapahtunut, eli jos autan poliisia pysäyttämään takaa-ajettavan, minkä tuomion siitä saan? Kun en halua rikosrekisteriini merkintää liikenteen vaarantamisesta tms. hankaluuksia itselleni, niin eipä siinä muuta voinut tehdä kun vetää tien reunaan ja antaa poliisin jatkaa kaahaamista takaa-ajettavan perässä ympäri kaupunkia. Turvallista? Kieltämättä vitutti ja tuo vituttaa edelleenkin, mutta ei nykyään uskalla puuttua mihinkään rikoksen estämiseen, varsinkaan jos rikoksen tekijä sattuisi olemaan joku maahanmuuttaja.
   
  juko7, Rusty ja Turbiini tykkäävät tästä.
 9. juko7

  juko7 Double Gearhead

 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Onko autolla poikittain vetäminen "joita voidaan pitää kokonaisuutena arvostellen puolustettavina, kun otetaan huomioon rikoksen laatu, kiinniotettavan käyttäytyminen ja tilanne muutenkin."
  Tässä törkeästi vaarannettiin rosmojen turvallisuus ja fyysinen koskemattomuus, kun poliisit oli kummiskin perässä.
  Aivan törkeätä Poliisin toimivaltuuksien ottamista ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.
  Puhumattakaan rosmoille koituneista traumoista tai fyysisistä vammoista joita seurasi äkkijarrutuksen kautta.
  Yrittäjälle putkaa linnaa vankeutta ja Corvette valtiolle...
   
 11. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Maahanmuuttajat harvemmin rötöstelee. Heitä ei pidä sotkea eikä yhdistää vieraslaji maahantunkeutujiin.
   
  juko7 ja LPV tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!