Corvette zr1 look vanteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Waxin, 31.1.2022.

  1. Waxin

    Waxin 3rd gear

    Hei nyt tarvis kesäksi 2 kpl 9,5x17 vanteita.
    eBay tarjoaa kyllä, mutta taitaa hinta rahteineen ym karata korkeeksi.
    Onko kellään tietoa mistä ja miten nämä sais järkevästi ?

    https://www.ebay.com/itm/232211118388?_ul=FI
     
  2. Minusta nuo on edukkaat, kohtuuhintaiset. lentona hieman yli 300e kpl täällä kaikkineen, laivarahtina voi säästää muutaman kympin per vanne.

    Milläs hinnalla näitä uusia voisi saada ostaa jenkeistä muualta?
    Tuskin tuon halvemmalla ja jos onkin niin hintaero ei ole iso. Eikä tuo rahti 95usd ole paljon. Normi paketit maksaa sen 60-100usd rahti tänne. Pikkunyssäkät sitten halvemmalla.

    Niin, voisihan siinä säästää vähän jos saisi jonkun kaverin auton takakonttiin ilman pakettia ja ei maksaisi veroja maahan, mutta onhan se semmosta puljaamista että kuka haluaa siihen lähteä mukaan
     
  3. kokeilin pistää ostoskoriin. 710usd pari lentona suomessa tulleineen veroineen. Eikä tarvi odotella konttia kädet ristissä. Eihän se ole uusista hienoista vanteista kuin sen reilu 300e kpl.
     
  4. Waxin

    Waxin 3rd gear

    Kiitos Aulis,Okei, olisko se todella veroinen kaikkineen? No sitten kyllä.
    Eihän se nyt paha sitten ole.
    Vanteiden hienoudesta nyt tiedä mutta kun taakse löytyi edullisesti sattumalta samat 11x17...
     

Kerro tästä muillekin!