Creen card USA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GT429, 13.10.2011.

  1. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    Heh... Veikkaanpa etta jos joku juristi ihan laillisesti homman hoitaa jollekin joka tulee taysin pystymetsasta (ilman olemassaolevaa tyoviisumia tms.) green cardia kyselemaan, niin eipa taida 8-10 tonnia riittaa. :rotfl:

    Eika se homma siltikaan ole taattu.

    http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/ ... 2ca60aRCRD
     
  2. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Tumma iho vaan ja puhut epsanjaa, ei tarvi mitään green cardeja, kävelee Mexicosta vaan sisään. Nykyinen hallitus ei paljoa laittomista siirtolaisista välitä :lol:
     
  3. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Tyypillistä vasemmisto mediaa

    "Puolueettomuus Tämän artikkelin on kiistetty . Katso keskustelua keskustelusivulla . Älä poista tätä viestiä, kunnes riita on ratkaistu. (elokuu 2010)"
     
  4. pantera

    pantera Double Gearhead

    No hommahan on veri streit forvard...
    Investoi miljoona taalaa jonnekkin pötköperälle jossa on korkee työttömyys ja ottaa 10 gubbee töihin niin kas, kriinkaardi tulee räpylään, eikä tarvii lotota :rotfl:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Kuulostaa halvalla, kun 80-luvun puolivälissä taksa oli 20.000. Puolet piti maksa heti ja toinen puoli kun green card oli kädessä.
     
  6. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    Noinhan se menee. :rotfl:
     
  7. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    No nythan me paastiin asiaan! :lol:
     
  8. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Nain varakkaaseen perheeseen :rotfl:
     
  9. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    Ja jos oikein halvalla haluaa kortin saada, niin voisihan sita kayda joissain tuhansista mehkolaisten ostareista pitkin maata. Niista saa odottaessa green cardin, social security cardin, ajokortin ja vaikka passin jos niikseen tulee. :rotfl:
     
  10. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Asiantuntija, kova American matkaaja kenties?
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Liki 30 vuotta sitten toi 20.000 ei ollut halpa, nykyrahassa toi olis aika liki 100.000 taalaa.
     
  12. JKF

    JKF Gearhead

    Voikohan jossain osallistua Kela Gold gard arvontoihin?

    Ainakin se paljon puhuttu somalin tiliote näytti senverran mukavalta, jotta vois kuvitella että työt ei haittais enään harrastuksia niin pahasti. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!