Cruise Control Sähköt ??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Karva, 1.7.2009.

  1. Karva

    Karva Gearhead

    Tuollaasen lankkukyljen 1984 tilt-rattitolppa tuli istutettua paikalleen vähän vanhempaan gm tuotteeseen ja samassa tietty haluttaas sen cruisen siirrettyä.

    Eli ne -84 capricen cruisen ali paine kytkennät ovat selvät, mutta, rattitolpassa on liitos josta monitoimi kytkimeltä lähtee sin, pun, vihr ja kelt piuha. Ped15 / Ped4 liittimen jälkeen piuhat on vihr, sin, harmaa ja pun jossa ohut musta viiva. Kysymys kuuluu minne noi piuhat mene ja miten ne on kytketty. ??

    Lisäksi mistä saa näiden -80 lukuisten gm caprice yms, värkkien kytkentä kaaviot, cruice, rattitolppa ja yleisimmät. Oliko hyvää kirjaa tai vastaavaa jonka voi ostaa, tai netti saitti josta voi ladata. ??

    Vielä yksi ... -70 luvun gm rattitolpassa, esim cadillac on alapäässä alipaineliitännät, onko se sulkeva vai avaava kytkentä. Miten sen kuuluisi toimia, mitä sen alipaine liitännän kuuluu tehdä. ??
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

    Olisiko ohjaus alipaineella toimivalle käsijarrun irroitusservolle? Päästää alipaineen servolle, kun vaihdekeppi siirretään pois N:stä tai P:stä.
     
  3. Karva

    Karva Gearhead

    Jep, jotain siihen liittyvää se on, tai sitten tuli mieleen oliko näissä se lukkotappi lootassa työsylinterillä.

    Ongelma on siinä että pitääkö se toiminnan olla avatuva vai sulkeutuva, kun autossa on sähköt päällä, toiminta on suht helppo järjestää toimimaan lähes alukuperäisen mukaan, kun sytytysvirrat käännetään avaimesta avautuu tai sulkeutuu ko, alipaine lenkki 12v mangulla.

    Mutta kummin päin sen pitää olla, avautuva vai sulkeutuva. ??


    Kerrotaas nyt vielä auto on -72 vai oliko toi -74, herra jeesus, kun ei muista kumpi, mutta cadin eldo coupe, surullisen kuuluisa kiertopalkinto ja mätä paise, karvalakki varusteilla.

    Siihen on nyt vaihdettu -84 capricen liemi-jarru tehostin ja rattitolppa jossa on tiltti, sähköille on tehty välipiuhat. Cadiin laitetaan vielä samasta varaosa -84 farmi-caprista auto cruice, monitoimiviiksi pitää vielä saada toimimaan.


    Kyllä ne sinne saadaan mutta oliko hyvää saittia josta ladata GM kytkäreitä...
     

Kerro tästä muillekin!