cruise...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja silverado, 30.1.2006.

  1. silverado

    silverado 1st gear

    ..ei pelitä, syynä tähän vaijeria vetävän ruuvipyörän kuluminen niin että ruuvi hyppii yli kun moottori pyörii.Onko muilla ollut tuossa sähköisessä cruisessa vastaavia ongelmia ja kuinka niistä olette selvinneet.uusi pohja oli 430€ uusi ja pelkkää ratasta ei kuulemma saa..
     
  2. silverado

    silverado 1st gear

    lähemmän tarkastelun ja perehtymisen jälkeen näyttäis siltä että se ruuvi ei hypikkään yli rattaalta..Mistä kannattaisi lähteä etsimään vikaa ku ei ko värkki pelaa? viiksi on jo vaihdettu uuteen.
     
  3. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Tätä asiaa on puitu muutaman kerran aikaisemminkin, kannattaa ettiä topikkia aiheeseen liittyen.
     
  4. capriceman

    capriceman Gearhead

    Mittaa ensin VSS signaali, jos sitä ei tule cruise boxille niin se ei toimi ollenkaan. Usein vikana on viiksen johdot tai kortin kylmäjuotokset + maadotus katkokset.

    Tsemppiä mittauksiin :D
     
  5. silverado

    silverado 1st gear

    eikö samalta anturilta tuu nopeusmittarillekin arvot? :eek: viiksi on tosiaan jo uus, ei näillä keleillä vaan pysty ihmislapsi paljoa mittailemaan...no jos nyt jo lauhtuis.
     
  6. capriceman

    capriceman Gearhead

    Kyllä tulee mutta bufferissa on omat lähdöt mittarille ja cruiselle.
    Myös cruisen juotoksissa on ollut ongelmia.
    www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=10075&highlight=

    tuolta hieman vinkkiä VSS anturin mittaukseen, cruise moduulin mittaus on sitten täysin erilainen joten mittaa ensin VSS ja sano toimiiko... 8)
     

Kerro tästä muillekin!