Cruising Keski-Uusimaa 17.6.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sami, 12.6.2010.

  1. sami

    sami Gearhead

    Joka kuukauden 3. lauantai.


    Taas cruisataan Järvenpäässä 17.6.2011. Parkingia harrastetaan Filmtownin parkkiksella keskellä keskustaa osuen hyvin cruising ympyrän varrelle. Toinen etappi/käymäpaikka cruisatessa olis Ravintola Swengin parkkipaikka.



    Tonne vaan kaikki entiset ja nykyiset raggarit ja rokkarit ym. verestelemään muistoja takapenkille pussikaljojen kanssa ja ajamaan pillurallia ympäri jäkeä sekä muuten vain viettämään aikaa jenkkien parissa rennolla otteella.
     
  2. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Hyvä hyvä! Kantsii varmaan lähteä siltä pohjalta ettei lähiseudun tapahtumat osu samoille päiville.

    Stadi Cruising joka kuun eka perjantai
    Espoo Cruising joka kuun toka perjantai
    Lahti Cruising joka kuun toka lauantai
    Vantaa Cruising joka kuun kolmas perjantai
    Porvoo Cruising joka kuun viimeinen lauantai
    Kotkan torimiitti joka toinen torstai alkaen 10.6.

    Onhan tossa vielä noita viikonloppupäiviä. Ja toi Kotkan torstai on mukava poikkeus. Ei aina tartte olla viikonloppucruisinkeja
     
  3. sami

    sami Gearhead

    No noista sanoisin et ainoat mitkä ehkä vaikuttaa reilummin osallistujiin on stadin ja tiksin cruising. Espoo tai porvoo ei ihan hirveesti vaikuta muuhun kuin sieltä päin tulijoihin jos vaan on tarpeeksi lähiseudun autoja. On tietty ihan selvä jos lähikuntien autot ei tule paikalle niin loputkin lähtee tonne kauemmas.
    Tossa oli vaan hieman sellanen idea että porukka viihtyis ehkä pidempään kylällä bändi-illan johdosta, eka parking alku illasta ja sit enempi cruising pussikaljojen kanssa kylällä ennen kuin musiikki alkaa ja voi siirtyä ravitsemuslaitokseen. Järvenpäässä on kuitenkin melko hyvä ajaa pillurallia kun on suht pieni ympyrä.
    Saiski samanlaisen menon kuin ennen aikaan keravalla missä jonon pää tuli ensimmäisenä menijän eteen. Tosin ne oli sillon kaikki dexteri tojotia.
     
  4. sami

    sami Gearhead

    Kuukauden kolmas lauantai vois ehkä olla jotain...
    Paikkana rantapuiston, jäähallin tai euromarketin parkkis.
    Noiden vieressä ei olis paljoa asutusta jos sattuu vaik kytkin lipsahtaa niin et rengas vingahtaa.
    Rantapuisto olis vielä cruising reitin varrella.
     
  5. Bat

    Bat 1st gear

    Kuulostaa hyvältä, kiinnostusta olisi tulla Nurmijärven suunnasta, jäke olisi tosiaan varmaan ihan hyvä paikka cruisailulle!!
     
  6. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    No tota mä tarkoitankin. Mulla on pikkasen niinku "oma auto ojassa". Sanotaan nyt jos vaikka Porvoon ja Järvenpään ajot olis samana päivänä ni se verottais molempia aivan varmasti. Ton väliin jäävän alueen porukka jakautuis kahteen ja Porvoon porukka olis Porvoossa ja Jäkeläiset Jäkessä. Jos eri päivinä ni saadaan kaikki paikalle. Olen aivan varma et Porvoosta saadaan letka aikaan ja paahdetaan Öljytietä tulemaan. Toi kolmas la kuulostaa hyvälle.
     
  7. sami

    sami Gearhead

    Juu, siis tarkoitushan tällä oli just se että olis suunnilleen joka viikonloppu kumpanakin päivänä jossain etelä-suomen alueella cruising. Sillä keinolla saa autoharrastukselle näkyvyyttäkin lisää.

    Tuossa rantapuistossa olisi muuten vieläpä ravintola Huili missä jäken paras terassi. Parkkikselle joku myymään kaffetta johon kuuluu äänestyslipuke
    illan hienoimmasta kärrystä. Kaffen myyjä tarjoaa palkinnoksi jotain turhaa.
    Jos jatkossa käy parkkis pieneksi niin voihan sitä sitten siirtyä vaikka sinne euromarketin pihalle.

    Joku vois tulla jammailee kitaran kanssa kahvikojun nurkalle :D
     
  8. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Jonkun lainen ajelu reitti ois myös hyvä järjestää, itse en ainakaan jaksa parkkipaikalla seisoskella koko iltaa et cruising-sanan pitäis sitten ottaa kunnola käyttöön. Järvenpään ympärilläkin on varmasti kymmeniä kilometrejä hyviä ajelu reittejä.
    Lauantai iltasin taitaa olla vähemmän muita tapahtumia.
     
  9. sami

    sami Gearhead

    Porvoosta tulee muuten kivempi reitti mäntsälän tieltä monninkylän kautta pornaisiin ja sieltä jäkeen.

    Saisko Tulilanka aikaseks letkan heinäkuussa?
     
  10. sami

    sami Gearhead

    No ite en taas oikeen innostu jostain ohjatusta yhteisajosta, mutta pilluralli ympäri kylää on kyllä hieno laji jos vaan autoja tarpeeks. Järvenpäässä tosiaan on hyvät edellytykset tuolle kun pystyy ajamaan ympyrää poiketen asemalla kääntymässä tai sit esim ent. esson ja abc:n väliä.

    On melko tehokkaasti hävinnyt tuo ajelu kaikista kruisingeista ja ovatkin nykyään enemmän parking. Mahtaako johtua harrastajien ikääntymisestä.
     
  11. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Niin se olis sit toi 17. heinäkuuta? :oops: Aivan varmasti Porvoosta saadaan letka aikaseksi. On vaan melko todennäköstä et joudun ite heti skippaamaan. Big Wheels on samana viikonloppuna Pieksämäellä ja olis tarkotus mennä kuvaamaan :oops:
     
  12. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Hienoa, kruisinkeja ei ole koskaan liikaa.
    Big Wheelsissä nähdään Mr.Tulilanka, jos satutaan törmäämään. Meinaatko Pöllöllä lähteä vai ihan vaan kuvausreissu??
     
  13. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Mieluitenhan sitä Pöllöllä lähtis. Katotaan ny mitä mieltä se on :D
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Muistakaapa se, että kahvinmyynti ja kitaranrimputus saattaa tehdä tapahtumasta niin järjestetyn, että viranomaiset vaativat huvilupaa ja sen myötä tulee sekä kustannuksia että siivousvelvoitteita. Sponttaaniin soitteluunhan ei lupia tarvii ja kahvipaikkoja kylästä kyllä löytyy ilman parkkikselle laitettavaa kojuakin.
     
  15. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Eikös tämmöstä järvenpään kokoontumis/cruising hommaa joskus 10v sitten jo kokeiltu, silloin ei ainakaan ottanu oikeen tuulta alleen. No uusi yritys ei se hukkaan mene mukana ollaan.
     
  16. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Juu, mukana ollaan! :D
     
  17. Bat

    Bat 1st gear

    Eli onko nyt niin, että 17 heinäkuuta olisi tarkoitus olla Jäke-cruising?? Tietäisi pistää merkintää omaan kalenteriin...
     
  18. sami

    sami Gearhead

    Päivitystä...
    Oli juttua tiksin crusinkien kahvin myyjän kanssa, että olisi mahdollisesti tulossa paikalle ja hoitaisi lupajututkin kuntoon. Ensi viikolla varmaan selviää tuosta bändimeinigistäkin enemmän kun kuulee swengin tilanteen.
    Ja tosiaan olis kiva jos saatais aikaan muutakin kuin parkkiksella stondailu, eli kahvit/makkarat lärviin parkkiksella ja takas kiertämään kylää...
    Sen aikaa kun mahdollista bändiä on osa kuuntelemassa niin loput pilluralliin käy. :lol:
     
  19. ohc205

    ohc205 1st gear

    Onkos tästä vahvistunut päivämäärää?
     
  20. sami

    sami Gearhead

    Päivämäärä on lyöty lukkoon eli 17.7.2010 cruisataan jäkessä. Osanottajamäärästä ei tietoa, mutta toivotaan että autoja ja myös pyöriä tulis kylälle. Pääkallopaikkana on toi rantapuiston parkkipaikka prismaa vastapäätä. Katellaan mitä noitten oheisjuttujen kanssa käy, verkot on vedessä.
     

Kerro tästä muillekin!