Cruising Keski-Uusimaa 17.6.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sami, 12.6.2010.

  1. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Ja tulijoita oli 3+? :D

    Ihan hyvä idea. Vannomatta kautta kiven ja kannon saattaa olla että ryskytellään paikalle.
     
  2. sami

    sami Gearhead

    Ai "me muut" 2 :lol:

    Mä tuon sellasen n.40cm korkeen näyttelypokaalin suoraan ameriikoista paikalle. Jaetaan se jollekkin. Olkoon kiertopalkintona. Voittaja toimittakoon pytyn paikalle kun joskus taas uudestaan kruisataan. Pytyn voi saada ken on paikalla ennen klo 21. Kriteereistä ei tiedä kukaan.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Kait se on käytävä vilkaisemassa mitä autoja omalla kylällä käy pyörähtämässä "parkingissa". :wink:
     
  4. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    no mukavaahan oli vaikkei meitä nyt ei montaa ollutkaan, mutta positiivista että letka-ajeluun osallistui tasan sata prosenttia osallistujista :rotfl:
     
  5. sami

    sami Gearhead

    eipä ollukaan pelkkä parking. Hemmetin hyvin autoja liikenteessä, en jaksanu laskea mutta paljon oli. Mahtava kiertopalkinto pystikin on luovutett u ekaa kertaa ja se meni gunskynttilän lahjomattomalla mielipiteellä keltaiselle ”kuumalle” chargerille. Kumi palo, joku sai turpaan baarin edessä ja poliisitkin seuraili. Ens kuussa uudestaan, silloin chargerin omistaja luovuttaa pystin seuraavalle. :lol:
     
  6. laakkius

    laakkius Gearhead

    tuli käytyy vaikkei juuri ketään näkynykkään...vissiin aikanen nukkumaanmenoaika kaikilla... :rotfl:
     
  7. G20

    G20 Gearhead

    Juu hiljasta näytti siltä että koko kylä oli jo nukkumassa puoli kymmenen aikaan kun käytiin kääntymässä.. :rotfl:
     
  8. Gunskynttila

    Gunskynttila 3rd gear

    Laakkius tuli valoissa vastaan kun olimme jo matkalla kotiin ja siitä terassille, autot oli juotettu ja nyt oli kuskien vuoro. Ensi kerran pitkämatkalainen lähtee aikaisemmin liikkeelle, jos ei omista juomavuoroistaan piittaa...tai tulee kuskiksi tänne, niin hypätään "kymppipussukan" kanssa kyytiin ja tankataan itsemme takapenkillä :lol:
    Olihan täällä jo polteltu tankillinen bensaa ja poliisitkin alkoi jo hermostua letkajenkasta, niin päätimme kirkastaa harrastuksen julkisuuskuvaa poistamalla "jättihiilijalanjäljet" katukuvasta ja siirtymällä itse nauttimaan ohrahyödyketta terassille jalkaisin :lol:
     
  9. laakkius

    laakkius Gearhead

    no mä rassasin ponun kaasaria ja lähdin vähän niinkuin koeajolle, samalla muistin tämän ruisingin ja suuntasin jäkeen... :D
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Puol kympin aikaan oltiin muuten Essolla kahvilla.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    [​IMG]

    Illan kuumimman auton omistaja palkintoineen.
     
  12. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    tänäänkö?
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuli pikasesti käytyä, musta tyylikäs Käkkylä ja joku Vallu tuli vastaan, sitten alko satamaan, joten se siitä sitten...tänä kesänä ei tunnu mikään onnistuvan :(
     

Kerro tästä muillekin!