Cruising Keski-Uusimaa 17.6.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sami, 12.6.2010.

 1. human62

  human62 1st gear

  Ne on yleensä muutaman sadan kilsan etäisyyksillä eikä vierekkäin...taitaa olla kilpailukysymys....
   
 2. Miia

  Miia 1st gear

  ^Musiikkitapahtumia on pääkaupunkiseudulla kyllä monestikin päällekkäin.
   
 3. sami

  sami Gearhead

  Meinaako kärpäsestä tulla härkänen?
  Tarkoitushan oli että saadaan Järvenpään kylälle jotain häppeninkiä.
  ToyRun on todella hyvä ja tarpeellinen tapahtuma ainakin paikallisille kakaroille ja sitä ei olisi missään nimessä saanut jättää pitämättä. Kiitokset Mutajärven tallille. Jatkobileet on lähes pakolliset tuolle monivuotiselle tapahtumalle.
  On jo aiemmin sovittu että jäken cruising on joka kuun kolmas lauantai ja se nyt osui sitten samalle päivälle toyrunin kanssa, mikä oli erittäin hyvä asia. Porukkaa oli hyvin kylällä ja itsekkin kävin kersoja ajeluttamassa.
  Orkesterit Swengissä oli vaihtoehto niille ketkä ei tienneet tallibileistä, sekä niille ketkä ei välttämättä auto/pyörä porukassa niin liiku.
  Toisaalta saatiin mahdollinen bändi-iltojen järjestäjä ensi vuoden cruisinkeihin.
   
 4. Miia

  Miia 1st gear

  Näinpä juuri :)
   
 5. Putte

  Putte 1st gear

  Hyvä, että kylillä tapahtuu. Siitä onkin aikaa, kun tällä kylällä on vime viikon mittakaavassa viimeksi tapahtunut. Jaksakaa vaan jatkaa, te jotka nyt hommaa organisoitte, niin me vanhat kyllä jaksetaan vittuilla ja muistella miten paljon paremmin kaikki ennen oli. :rotfl: :rotfl:
   
 6. human62

  human62 1st gear

  Kiitos Sami, tiedoissani ei ollut näitä lapsiajeluita, eikä oikein sitä mitä kenellekkin on suunnattu tai mihin kategoriaan kukin luokitellaan?
  Oliko Swengi sitten tarkoitettukkin muille kuin auto/pyöräporukoille?
  Arvelisin että se oli avoin kaikille halukkaille...riippumatta siitä mihin joku haluaa kenetkin kategorioida.
  Paikalla ei nähdäkseni kuitenkaan juuri muita ollut kuin alan harrastajia.
  Aika harva kuitenkaan tiesi näistä tallibileistä (en o kyl ikinä kuullutkaan mutatallista) noinniinkuin isommassa mittakaavassa (paikallisille itsestäänselvyys), ilmeisen paikallinen ilmiö ja joskus onkin hyvä ettei porukkaa tulekkaan liikaa. Näinhän toimitaan muuallakin ja tallit ovat usein paikkoja joita ei haluta ihan kaikille näyttääkään, paitti luotetulle omalle tutulle ja tiedostettavasti samanhenkiselle porukalle.
  Valitettavasti itse en olisi tällä kertaa voinut ajanpuutteen takia jäädä mihinkään tallibileisiin mutta olen aina halukas näkemään muiden harrastajien talleja sekä projekteja jonkun happeningin tai yms. yhteydessä ja tehdä vaikka pikavisiitti niihin.
  Olen kuullut ainoastaan GM-Cruisersin järjestämistä lapsikyläajeluista. Siellä olikin niin paljon autoja että lapsia ei riittänyt kaikkiin autoihin...lapsista pulaa...

  Olikohan tätä mainostettu missä? Nyt jälkikäteen oikealla nimellä googletin löysin paikan, tietojen mukaan toi ajeluttaminen olikin ihan eri aikaan eli ei "päällekkäin".
  Kunnioitettavaa paikallista toimintaa lapsien ajeluttaminen ihan paikallisestikkin.
  Toivotaan että jatkossa homma pelittää.
   
 7. sami

  sami Gearhead

  No kun kaikki ei aina kuule kaikkea kun ei tartte...
  Siksi tuolla Toyrunissa ei lapset loppunu kesken kun ei se mikään massa tapahtuma ole ja osallistujille oli kyllä flaieria jaettu milloin missäkin.

  Bändi-illasta oli tietoa gig guiden kalenterissa, roketsuvoorumilla ja täällä+tavalliset facebookit ym. Ei taida olla järjestäjän vika jos joku missas.

  Itse en järjestä yhtään mitään missään. Olen ainoastaan tehnyt jonkinlaisen aloitteen täällä od:lla että jäkeen saataisiin tapahtumaa ja itse hyvän rockabillyn ystävänä mieluusti kuuntelisin bändejä cruising iltoina. Swengin bileet oli swengin järjestämät ja itse lupauduin auttamaan flaiereitten jaossa(mitkä swengi järjesti kuin myös bänditkin) ilman minkään valtakunnan korvausta tai lahjusta jotta saataisiin jäkeen cruising. Jopa makkarat ja kahvit maksoin ite swengin parkkiksella. Jos jollekkin ei kelvannu ni so not. Ei oo jeniäkään kiinni.

  No mun cruisailut nyt kuitenkin tän vuoden osalta jäkessä ohi, auto menee ens kuun alussa seisontaan.
   
 8. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Ihan sivukommenttina, kun asuin Englannissa otin kerran osaa moottoripyöräilijöiden Toy runiin. Se oli joulukuun alkupäivinä ja vaikka maassa oli lunta ja loskaa (joka ei ole siellä päin Englantia ihan tavallista) oli porukkaa kuin pipoa. Ja mitä mukavinta, matkan varrella oli porukkaa vauvasta vaariin huiskuttamassa "hulluille" moottoripyöräilijöille. Mukava tapahtuma josta jäi hyvä mieli.
   
 9. sami

  sami Gearhead

  Jaahas, pitäisköhän kruisailla 21.5?
  Olis näköjään Swengissäkin tanhut ja kuukauden kolmas lauantai:

  Johnny Spence & Doctor\'s Order
  lauantai 21.05.2011

  liput 10 e +2,5 e

  http://www.swengi.com/
   
 10. teemuhei81

  teemuhei81 3rd gear

  Pitäis.
   
 11. Gunskynttila

  Gunskynttila 3rd gear

  Ehdottomasti. Kesä on lyhyt ja ei näit koskaan ole liikaa...kai.
   
 12. rocker79

  rocker79 Gearhead

  Tästähän me silliaamiaisella jutusteltiin, että sais ruisinkit jatkuu ihan vakituiseen.
   
 13. sami

  sami Gearhead

  Jos porukka kannattaa bändien järkkäämistä noille kruising illoille ni kannattaa varmaan äänestää jaloilla ja käydä tuolla swengissä. Ite ainakin pidän loistavana asiana, Järvenpää-kerava akselilla kun muutenkin melko vähän rokettia kuulee. Tulee mieleen ennen aikojen stadi ku cafe 52:ssa oli aina kruisinkien aikaan hirveetä räimettä ja jyystöä.
   
 14. teemuhei81

  teemuhei81 3rd gear

  Näinpä, ja toivottavasti jatkuu.
   
 15. Gunskynttila

  Gunskynttila 3rd gear

  Cruising

  Cruisataanko tulevana lauantaina 21.5.2011 Keski-Uudellamaalla eli tässä tapauksessa Järvenpäässä, kuten viime vuonna loppukesästä tapahtui? Eli onko vielä tulijoita kyseiseen tapahtumaan?
   
 16. G20

  G20 Gearhead

  Mukana ollaan! 8)
   
 17. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Kai sitä voisi kylillä käydä pyörähtämässä, missähän päin ja mihin aikaan porukat kokoontuu ettei käy kuten viimeksi...Porvoossakin porukat viihtyy sentäs kymmeneen :rotfl:
   
 18. teemuhei81

  teemuhei81 3rd gear

  Tulossa ollaan, aikataulusta ei tietoa, mutta Swengiin pitää keretä.
   
 19. G20

  G20 Gearhead

  Niin ja lahdessa näkyny enää ketään 00:38 aikaan...? :rotfl:
   
 20. sami

  sami Gearhead

  Eiköhän kuuden jälkeen illalla ala porukkaa pyörimään. Ja sehän se vähän oli niinku ideana viime kesänäkin että autot myös liikkuu eli olis oikeasti cruising. Tottakai tarvitaan myös parkingia että on jotain kiintopisteitä mihin mennä ja sen vuoksi myös Swengin parkkipaikka sopii tuohon kyräilyyn hyvin toisena etappina.

  Siis jos filmtownilla näyttää hiljaiselta niin kannattaa ajella swengille katsomaan ja toiste päin. Siitähän se cruising muotoutuu jos muotoutuu.
   

Kerro tästä muillekin!