custom amazoneja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Eero, 6.10.2005.

  1. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead


    :mad: ...kele ei koskaan aukee linkit tai ei näy kuvia...
     
  2. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Olisikohan kenelläkään tietoa tuon `Hellfire` aman nykyisyydestä?
     
  3. idiot

    idiot Gearhead

    itse näin kyseisen pelin Old Timer Runin aikaan. Itse olin matkalla rokkarilla kohti lappeenrantaa ja jossain juvan? kohdalla nesteen asemalla näkyi olevan parkissa. jossain oli myös kuvia tuosta tapahtumasta siellä näkyi kuvia siitä.

    http://public.fotki.com/Mikko58/car_sho ... page3.html

    ..ellen ole erehtynyt yksilöstä?
     
  4. Lassi

    Lassi Gearhead

    Pari vuotta sitten tuo on maalattu. Sillon ei tainut olla käyntikunnossa.

    Muuta mie en tiiä..
     
  5. bbford

    bbford Gearhead


    Ka,nythän mä tän huomasin,vastataan edes nyt.. :)

    Myin auton koulukaverille joka ehti ajaa sillä kaikki 3 viikkoa kunnes toinen tuttu latas sen perään kelan alanparkin suoralla,pakkelit levis pitkin teitä ja perä tuli sisälle n.30cm.Satuin juuri vielä katsomaan volvoa kun corsa syöksyi sen perään. Irvistelin hetken ja tuumasin kavereille että "minähän en tuota enää korjaa" ja niin kävikin että usean vuoden "maadoittumisen" jälkeen laite paalattiin. Se oli toki melko pehmeä pohjasta,ei olis maksanut vaivaa korjata.Helpompi olis ollut tehdä uusi auto.
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Nämä kaksi kustomia oli Big Wheelsissä. Etummaisessa Roverin V8 ja taaemmassa Buicin 3,8 V6.
     
  7. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

  8. LockerMonster

    LockerMonster 1st gear

  9. JuhaP

    JuhaP Gearhead

  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Hieno tunari taustalla! :)
     
  11. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    kahtelin tuota forssan pick-nickissä ja toteaisin et ehkä suomen maassa tähän mennessä hienoin näkemäni kustom-amazoni.. :rotfl:
    yhden pienen miinuksen antaisin tuuletusikkunoiden poistamisesta,mut ei se ole paha juttu,aivan uskomattoman hieno piili..täydet pisteet..

    tossa pari kuvaa tapahtuneista oman aman kohdalla:
    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... G_3932.jpg
    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... G_3936.jpg
    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... G_3949.jpg
    flaket tuli vedettyä massaruiskulla.. :odroll:
    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... G_3938.jpg
     
  12. LockerMonster

    LockerMonster 1st gear

    Tuuletusikkunat oli tarkoitus jättää, mutta niiden pienentäminen ja tiivisteiden värkkääminen olisi ollut sen verran vaivalloista, että päätin jättää ne pois. Autossa oli ihan tarpeeksi tekemistä muutenkin.

    On pakko tunnustaa että choppaus idean sai Take That:in musiikkivideosta. Siinä oli joku semmonen sämpylä-customi jossa näytti olevan vakio takalasi jota oli vaan kallistettu. Tuuletus ikkunatkin oli jätetty, hienot kromilistat kiersi kaikkia laseja. Päätin tehdä choppauksen samalla tyylillä. Olin ennen nähnyt custom-matzonessa vain niitä Fiat 600 takalaseja. Pian choppaamisen jälkeen näin Spinneri lehdessä samalla tavalla chopatun Amatsonin. Kromikehyksisiä takasivulaseja siinä ei tosin ollut.
     
  13. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    juu,mul on yks chopattu varaosa-katto itel ja siin on 600 Fiuden lasi ja se ei ole mun mielest koskaan sopinut tähän käyttöön..aina onnistuneimmat choppaukset on ollut kallistetutlla orggislasilla..toinen työläämpi vaihtoehto on käynyt mielessä myös,sellainen jenkkihenkinen 3-osainen takalasi vaikka orggislasista leikkelemällä,kuten esimerkiksi
    http://www.johndagostinokustomkars.com/ ... 40x440.jpg

    tuli tuos ykspäivä tollainen vähemmän kustomamazoni-idea,mut enemmän kilpurimainen suurille "suomen suola-aavikoille" vaikkapa:
    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... on1-pb.jpg
    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... on2-pb.jpg
     
  14. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  15. Bullit

    Bullit 1st gear

  16. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

  17. Fender

    Fender 3rd gear

    Itselläni on tavotteissa tehdä omasta amasta vastaavanlainen,eli takalasia kallistamalla eikä vaihtamalla fiiun takalasia.
    Toi on vielä hakusessa mihin tyyliin sen tekis... Katto alas,madallus,kiiltävät vanteet,joku erikoinen väri ja muuten suht.vakio. Se on se mun tän hetken visio. mutta isommatkin muutokset kyllä kiinnostas... :-?
    No toisaalta mulla on aikaa miettiä sitä kun on noi muut rojektit vielä sen verran kesken että aikasintaan vuoden päästä pääsee keskittymään matsoniin. :lol:
     
  18. idiot

    idiot Gearhead

    hitto ku hirvee hinku olis rakentaa custom ..mutta taasen ei kehtaa tuota nykyistä koria lähteä riisumaan ja kääntelee, pitänee varmaan pitää silmät auki jos sattuu tarpeeks halpa yksilö jostain eteen niin hakis kotio ja laittais laikan soimaan :wink:
     
  19. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    onhan noita aika halvalla nettiautossa myynnis....
     
  20. idiot

    idiot Gearhead

    jep mut rahhoo ei oo ees tupakkiin niin minkäs teet :wc:
    ..mee töihin :rotfl: :poff:
     

Kerro tästä muillekin!