custom amazoneja

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Eero, 6.10.2005.

 1. musse67

  musse67 3rd gear

  Ilmeisesti samaa kaks ovista farkkua ihmeteltiin porukalla keväällä Orimattilan romutorin parkissa. Takaosan laseissa ei näkynyt volvon merkkejä, niin tultiin tulokseen että joku on rakentanut hienon farkun. :)
   
 2. kustum4evo

  kustum4evo 3rd gear

  joo olen ite hämmästellyt kans samaa,hienosti toteuttettu,2 ovisesta sedanista on otettu ovet ja takasivuikkunat ja viimoinen ikkuna ja pilari muotoiltu sen mukaisesti mitä ilmeisemminkin..
   
 3. chopperPBT

  chopperPBT 1st gear

  Moi.
  En ole vielä kustomi, mutta olen tiellä sinnepäin, step-by-step.
  Vanity Fair parin tunnin takaana:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 4. chevystw

  chevystw 1st gear

  Onko kellään mitään muistikuvaa Wheels-lehden projektista missä svedut kustomoi amazonin? Ne lehtijutut oli skannattuna netissä, sivu vaan hävinnyt eikä google halua auttaa :wc:
   
 5. Johnny B Goode

  Johnny B Goode 1st gear

 6. chevystw

  chevystw 1st gear

  Noniin, löytyihän se :D

  Tack så mycket... täytyy kerätä ideoita että pääsis aloittamaan jossain välissä.

  Jos jollain on hyvät peltiset etulokasuojat ja räpeltämätön keulapala niin yhteyttä saa ottaa... muussa tapauksessa täytyy ostaa länsinaapurista kunhan pääsee töihin taas...

  Edit: Perkeleen photobucket, kaikki kuvat katos bittiavaruuteen...
   
 7. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

 8. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Voi kun mua surkuttaa ja käy sääliksi tuo hieno tipunkeltainen choptop/kustom-Amazooni joka lepäilee teollisuushallin pihalla Korsossa pääradan varressa... Eikö sitä nyt mihinkään katon alle sais? Joka aamu se näyttää pahemmalta... :cry:
   
 9. merc

  merc Gearhead

  ^Tota käytiin kaverille kattomassa joku aika sitten. Kone puuttuu ja hitsattavaa löytyy jonkunverran, eli kaikenkaikkiaan hyvä peli.
   
 10. chevystw

  chevystw 1st gear

  Sitä tarvitaan :rotfl: Ruoste on tehnyt tehtävänsä, myös noihin levityksiin kun kaikki on peltiä... Auto on muuten viimeksi maalattu -87... Ihme kyllä kaikki luukut ja kopan pintapellit on suht ruosteettomia, etulokasuojat, konehuone ja pohja taas pelkkää pitsiä. Tää on sentään katsastettu huomautuksitta huhtikuussa... :D

  Eiköhän tästäkin autosta joku blogi aikaan saada, tai ainakin projektikuvia photobuckettiin... Lisää sitten kun alkaa tapahtua...
   
 11. volvo69

  volvo69 1st gear

  Ja jos intoa piisaa niin www.volvolandia.com/SVF ja siellä projektit osioon olisi omiaan tämä komistus. Saattaisi löytyä tarvittavat osatkin kyseisen linkin takaa :lol:
   
 12. rambleramerican

  rambleramerican 1st gear

 13. jublomb

  jublomb 1st gear

  http://hotimg2.fotki.com/b/83_146/201_245/Amazon.jpg tätä vuonna 95 rakentamaani yksilöä kaipailen yhä edelleen,eli jos joku osaa kertoa onko vielä olemassa,ja jos on,niin missä,ja onko mahdollisesti ostettavissa takaisin "kotiin".

  Jäljet loppuvat tampereelle,johon täälläkin kirjoitteleva henkilö sen vaihtokaupassa sai,sittemmin hän on auton myynyt tämän näköisenä eteenpäin http://hotimg1.fotki.com/a/83_146/201_245/amazon4.jpg

  Ja tämä siis sikäli erikoinen kyhäelmä,että on neliovinen.

  Nyt kaikki kaivelemaan niitä muistin syövereitä,josko auto kuitenkin vielä jossain on tallessa.
   
 14. HV

  HV 3rd gear

 15. puavo the baboon

  puavo the baboon 3rd gear

 16. chevystw

  chevystw 1st gear

  En viitti enää landiaan laittaa, kun mulla on jo projekti esillä kahdellakin sivustolla, tosin toisella kotimaisella kerrottuna. Osat taas kulkee vaivattomasti Ruotsista ja noin -60% landian hinnoista :rotfl:

  http://amazon.forum.bilia.se/phpbb3/vie ... =18&t=7626

  Nyt on tosin projekti hetkeks pysähtynyt, hierotaan kauppoja räpeltämättömästä ja hyväpeltisestä -67 amazonista jossa kone kilahtanut. Josko ei tarvis hitsailla niin paljoa sitten...


  Edit: Niin, ja löytyihän tuolta edellisellä sivulla esiintynyt chopperin amakin projektina...

  http://amazon.forum.bilia.se/phpbb3/vie ... =18&t=7348
   
 17. America

  America 3rd gear

 18. chopperPBT

  chopperPBT 1st gear

 19. 57 Firedome

  57 Firedome Gearhead

  Amassa ottaa silmään (mun) sivukuvissa toi kun peräluukku laskee takaa enemmän kuin konepelti edestä, näyttä siis jotenkin notkahtaneelta se luukun takaosa.
   
 20. chevystw

  chevystw 1st gear

  Täälläkin suunnalla edistystä havaittavissa... nurkkiin ilmestyi pari ruosteista puskuria jotka pitäisi asentaa noiden kasarilevitysten tilalle, hitsaten kiinni koppaan. Sivuhelmat niin toivottoman mädät että mennään sieltä mistä aita on matalin, uudet orkkispellit ruotsista... kyllä tää tästä vielä, kesäksi ajoon mutta minä vuonna? :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!