Custom Coating maalikromit ja muut tuotteet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kmovat, 20.5.2004.

  1. kmovat

    kmovat 1st gear

    Eli onko kukaan tutustunut kyseisiin tuotteisiin?
    Esittelyjen perusteella näyttäisivät todella asiallisilta!

    http://62.142.235.42/~scd/custom/index.html




    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: kmov 2004-05-20 10:05 ]</font>
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    Hirveä on hinta ainakin.
    Eli jos metalliosasta olis kyse, niin suorittaisin itse ainakin ns. oikeen kromauksen, mutta heti tulee mieleen, että tuolla sais tehtyä kovan sleepperin. Lasikuitupuskureihin kromit tuolla. Ja helpottaahan se tiesti kustompuskurien tekoa. Ei tartte minkään messinkien ja semmosten kanssa pelata, vaan voi tehdä "kromiosan" perinteisillä kitti/kanaverkko-keinoilla. :smile:
     
  3. kmovat

    kmovat 1st gear

    Mutta jos tuo kromimaali on puolet riittoisampaa kuin tavallinen maali, ja yhteen puskuriin ei paljoa maalia kulu. etenkin jos itse maalais niin alkas kyllä puskuria kohti olemaan hinta kohdallaan.

    Sit eriasia jos joutuu kaiken tietättämään..

    olihan tuossa nuo hinnat, puskurit 200-500€

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: kmov 2004-05-22 10:56 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!