Cutlass Cruiser -80

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Sinclair, 22.11.2014.

 1. Sinclair

  Sinclair 2nd gear

  Long time no see... eli hiljaista on ollut omasta puolesta forumilla, mutta autokatoksessa on kyllä tapahtunut tasaisen tappavaan tahtiin - kone käy ja autolla on ajettu pihapiirissä!

  Peräpään "lievä keuliminen" rauhoittui UMI Performancen (4051R) jousilla. Puskurien kohtaloa mietiskelin pitkään. Lopulta päädyin hitsailemaan ja pintakäsittelemään ne maalausta varten. Ei perse kestä tässä hetkessä kromattujen hankintaa ja toisaalta etupuskuria ei olisi edes kovin helposti löytynyt. Taaksehan kävisi sama kuin esim. El Caminoon. Kori kun oli sopivasti sisältä putsattu, niin päätin samalla laittaa vaimennusmattoa. Eipä siitä kait haittaakaan ole.

  Kuvista näkee missä mennään. Seuraavaksi penkkien asennnus ja sitten oviin kahvat, ikkunat ja peilit. Sen jälkeen voikin jatkaa taas sisustan kanssa. Talvi vaan tulee jälleen häiritsemään tekemistä.

  Tässä vaimennusmaton asennusta:
  [​IMG]

  Kojelauta maalattuna (vinyylimaalia) ja asennuskin voiton puolella:
  [​IMG]

  Tilasin ihan ite amerikasta takalyhdyt, kun oli vanhat hieman eiliset:
  [​IMG]

  Takaluukku ja lasikin asennettuna:
  [​IMG]

  Puskureiden pohjatöitä:
  [​IMG]

  Etusivuprofiilia. Ikkunat, kahvat ja peilit uupuu. Puuratti vaihtuu mustaan kromipuolaiseen heti kun vain kerkiän vaihtamaan:
  [​IMG]

  Takasivuprofiilia:
  [​IMG]

  Tästä on hyvä jatkaa...
   
  Aake-cc, sleepercooler, hevimies ja 13 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Pirun siistiltähän tuo näyttää! Samalla pieteetillä loppuun asti ;)
   
  Sinclair tykkää tästä.
 3. ftms

  ftms Gearhead

  hieno projekti! tsemppiä...
   
 4. Sinclair

  Sinclair 2nd gear

  Hiphei... viimein kilpiin. Ekalla! Pikkasen oli jännitystä, kun prosentit muuttuneet (runko ja moottori vaihdettu aiemmin) ja nyt ruiskun takia tuli muutoksia... niin eli pulttasin Holleyn Sniper EFI -sarjan kiinni, kun kyllästyin kaasarin oikutteluun.

  Yllättävän paljon ollut hommaa, kun sisusta oli aloittaessa käytännössä sammaleella ja kosteutta siis riittämiin. Onneksi oli kaikenlaisia osia kertynyt muista Cutlass-projekteista.

  Onhan se ihan mukava lähteä oikeasti ajelemaan, kun tuo piha on tullut jo liiankin tutuksi. Ohessa muutamia kuvia. Projekti toki jatkuu, mutta ISO etappi saavutettu, kun saa luvan kanssa ajella :D

  [​IMG]
  Holleyn ruiskuyksikkö


  [​IMG]
  Bensapumppu ja suodattimet


  [​IMG]
  Etu


  [​IMG]
  Sivu

  [​IMG]
  Takasivu

  [​IMG]
  Taka

  [​IMG]
  Sisä
   
  Aake-cc, sleepercooler, DX ja 16 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  onnittelut. hieno homma että sait auton ajoon.

  ei näitä farmareita taida montaa olla ajossa/elossa enää.
   
  Sinclair, Camino'79 ja isalmela tykkäävät tästä.
 6. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Hyvältä näyttää.
   
  Camino'79 ja isalmela tykkäävät tästä.
 7. Sinclair

  Sinclair 2nd gear

  Ei tosiaan taida liikaa olla. Nimenomaan Cruiser-korin osat on hiljaisessa. Muutenkin tuntuu, että kaikki 80-luvun jenkkiautot on paalattu, jos eivät ole käytössä tai kyseessä joku klassikko. Amerikastahan vois koittaa uittaa jonkun varaosiksi. Tosin ei nyt juuri ole virtaa (tai varaa) lähteä sellaiseen.
   
 8. HT

  HT Gearhead

  Loistavaa! Tunne varmaan melkoisen mukava, kun pitkä projekti takana. Kulkupuolesta, et laittanut tekstiä, joten, miten se kulkee?
   
 9. rekkamies

  rekkamies 3rd gear

  Hieno ! kyllä kelpaa ajella:cool:
   
 10. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Todella hieno projekti, ja nyt jousituskin on sopivalla korkeudella
   
 11. Sinclair

  Sinclair 2nd gear

  Kevyesti se kulkee, mutta ei sillä nyt kilpaa ajeta. Ruiskun asennuksen jälkeen käynti on kyllä todella hyvä. Kaasarissa oli jotain vikaa, joka jäi nyt mysteeriksi. Äänet putkesta ovat juuri sopivat. Laatikko toimii hienosti. Jopa paremmin, kuin uskalsin odottaa.

  Ei tuo silti täydellinen tietenkään ole. Kaikenlaista on vielä tekemättä ja esimerkiksi alustasta kuuluu tietyssä tilanteessa joku kolahdusääni. Sytytyksen kanssa olen myös hieman epävarma, mutta kaippa se nyt aika lähellä on oikeaa. Hienoa silti, että on tosiaan kilvissä. Viisi vuotta kuitenkin vierähtänyt ensimmäisestä purkupäivästä. Olisi hyvinkin voinut kaatua projekti johonkin kohtaan.

  Tällä hetkellä laturin kanssa pientä säätöä, kun alkaa lataamaan vasta kun antaa kiekkaa. Sitten kyllä lataa pienilläkin kierroksilla. Uskallan väittää, ettei remmi luista. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan. Vaihto-osia löytyy, joten sopivasti miksaamalla pitäisi kyllä saada toimimaan.
   
  HT tykkää tästä.
 12. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Tuo puskureiden väriratkaisu on kyllä varsin onnistunut.
   
 13. Sinclair

  Sinclair 2nd gear

  Samaa mieltä. Ei ollut ihan helppo keksiä väriä, kun maalaukseen jouduin päätymään. Vaimo tais vähän avittaa lopullisessa päätöksessä. Toki samasta värikartasta molemmat värit, niin oli helppo silmäillä.
   
 14. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Hieno ja onnistunut projekti kaikin puolin :odcool:
   
 15. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Ex työnantajallani oli tuollainen ehkä 1980 vuosimallin Brougham -versio vielä 1980 luvun lopulla. Oli tuonut Kanadasta.
  Punavalkoinen beigellä sisustalla. Hieno sporttinen oldsin oma nahkaratti ja orkkis rundimittari siinä ainakin oli.
  Rekisteritunnus oli muistaakseni NAP-64 tai jotain sinnepäin.

  Onkohan vielä hengissä?
   
  Muokattu: 17.9.2018
  Sinclair tykkää tästä.
 16. speedy

  speedy Double Gearhead

  Tutulla on navettansa takana mätänemässä farkku Cutlass, kesällä kysyin, että ootko aatellut että laittaisit kuntoon "joskus" kyllä se "joskus" on kuulemma tulossa ... Veliäijällä on saman sarjan Malibu jemmassa.
   
 17. Sinclair

  Sinclair 2nd gear

  Laita tästä projektista linkki, josko innostuis. Vähintään siirto kuivaan paikkaan. Syksy tekee kyllä tuhojaan...
   
 18. speedy

  speedy Double Gearhead

  Joo täytys käyä oikein kattomassa kuinka paha se on, luultavasti ei kuitenkaan halua luopua siitä .
   

Kerro tästä muillekin!