Dart ja Valiant stw:t Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Anonymous, 5.9.2006.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kerroppa vähän että miksi ihmeessä noita Valiant farmeja löytyy Ruotsista koko aika lisää ja vielä todella halpaan hintaan.
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    YES! :D

    Nyt on ominaisuudet kohdallaan, tosin tekniikasta ei juuri tietoo mut toivottavasti slantilla...

    Svedut osti noita Valiantteja läjäpäin, siis myös noita farmareita aina vuoteen
    '66 asti, ne sai niitä kaupaksikin uutena, ei niitä nykypäivänä sielläkään liikaa ole...
     
  5. petro_din

    petro_din Gearhead

    utrassa, täällä joensuussa on tullut nähtyä kahdesti semmonen metallin sininen dart farkku, siipi kylkeä on elikkäs oiskos se semmonen '62 vuotinen..
    peräkärriä veteli pienessä tihkusateessa yks ilta ja toisena päivänä ilman kärriä tuli vastaan..
     
  6. Fireball

    Fireball Gearhead

    Huolitaankos nää antidartit eli Lancer '61-'62 farmit tähän ketjuun mitääh?

    Oman kuuskakkosen lisäks liikenteessä ainakin se hopee '61 joka oli snadin näyttelyssäkin, sit oliks se uus Mobla vai kasi missä oli kuvassa punanen herkku, Gremlinillä kans '61 STW tallessa. Oulussa muuten pilkottiin yks kaksovinen farkkulancer 90-luvun lopulla, oli katukilpurina viimeset vuotensa :cry: Ehin ostaa siitä 340.n talteen mutta koppa meni kaatikselle...

    Ruukin romiksella lienee vieläkin palasina 1 tai 2, jossakin haukiputaalla kertoman mukaan säilöttynä kans yks '62 manuaalilla

    Mitäs muita ukot tietää?

    http://www.angelfire.com/mo/racevaliant/lancer.html
    Oma lähti just talliin, saa nähä missä kuosissa tuloo keväällä ulos, ittiäki hirvittää 8)
     
  7. Fireball

    Fireball Gearhead

  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Turbo!
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

  10. Fireball

    Fireball Gearhead

    Yks walsufarmi lepäilee näemmä Rahkosen laanillakin
    Taitaa olla '61
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    Eikait meita tahan ketjuun huolita, taitaa noi saippualaatikkofarmari ukot olla sen verran kateellisia naiden early vankkurien fantastisesta muotoilusta. :odroll:
    Muistan etta ukko purki kans yhden -61-62 farmin joskus -70 luvun lopulla, oli kylla saanut pahan kylki niitin ennen sita. Siina oli aika mahtava amerikanlippu maalaus, aikansa normeista poiketen, ei pensatankissa vaan toisessa kyljessa :eek: Nyttemmin muistellen se oli aika saatanan vasyneen nakonen maalaus, silloin se kylla tais olla omasta mielesta aika kommee :oops: Tais toi aivovamma tulla jo silloin, siis kun kehuu(yrittaa) ittelleen etta naahan on aika hyvan nakosia laitteita :oops:
    Toi mun -61 taitaa olla,nyt sitten kun asiantuntiat sen luokitteli, semmonen "tosikäyttis" :rotfl:
    Olikos toi Oolussa pureksittu 2 ovinen punanen? Semmosen muistan joskus nahneeni Vaasan kisoissa. Oli oikeen runkoaisat yhdistetty ja muistaakseni vielapa lehdet siirretty sissaanpain :eek: Poijjaat kehuivat etta olis itse Pirttinen ajanut silla kilpaa aikoinaan :eek: wautsi-wau, heti halasin sen etulokasuojaa kun ton jutun kuulin.
    Meinaakkos saa Tuposville-ranger nyt menna pilaamaan sen laittees? Maa lahetan sen 1-kurkkusen dominaattorin sulle ja yhenkun viela loydat niin voit tehra siihen 3X1 imusarjan, kyllahan silla tulee jo tommoseen isolohkoon niin pajon voimaa etta chivvy ukot kalpenee.

    Lisaysta tahan horinaan: Joku vuosi sitten oli Kaijalaisella(?) semmonen marjapuuron(nam) varinen Lancer huilaamassa siella autojen seassa.
    Tais olla 225+ AUTOMAATTI :eek: Kyllakin laittia kepilla, siis jonkun tanelin kepilla :-? Ei alkuperaisilla napeilla kuitenkaan.
    Kysyin ostaa sita mutta joku juippi oli antanut siita kasirahan, siita oli kuitenkin mennyt jo ainakin 3 vuotta, niin ei se oikeen tiennyt etta sopiskohan sen jo myyda. Sanoin etta odota nyt viela vahan aikaa jos se kuitenkin tulee takaisin. Se oli silloin pyytanyt juipilta siita 4000mk ja se meinas etta vois olla nyt (sillon) 800e :odroll:
    Mahtaakohan olla viela laite tallessa?
     
  12. Fireball

    Fireball Gearhead

    No jo mää ajattelinki notta yksinpuheluks tää meni, mutta ei sentään. Sitä se lähimmäisten kateus toisten autoja kohtaan teettää :rotfl: Mitähän joku Stefan Lindfors sanos noista heinähäkkien muotoilusta, vois saada visiot vaikka uuteen dildoon?

    Se Oulun vankkuri oli keltanen sillon, en tiä onko enempi aatteeseen päin ollu kuosi ennen mun muistikuvia.

    En varmasti pilaa, tai miten senki ny ottaa, pitäs sitä siistiä kun sais impsiraation mennä talliin ja äkkiäkös se siinä pilaantuu. Mutta virittämään en rupia, minen tykkää niistä hommista yhtään...
     
  13. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kavin aikanaan 90 luvun alussa Oulussa katsomassa yhdessa omakotitalon autotallissa pitkaan sailytettya Dodge Lancer farkkua olkohan 61 tai 62. Variltaan myrkyn vihrea. Oli silloin kaupan. Ei tainnut menna kaupaksi olisikoha viela siella? Sittenhan Raahesta meni yksi Lanseri farkku varaosa autoineen viimevuonna jonnekin pain Suomea. Ostaja on myos nailla forumeilla. Sitten Kalvialla on yksi kori ja Siikajoella pari farkun raatoa.
     
  14. Fireball

    Fireball Gearhead

    Noita Siikajoen raatoja koitin viime kesänä paikallistaa muttei sattunu silmään. Pistä vaikka yyveenä tosta myrkynvihreestä tapauksesta tietoja niin koitan selvitellä täällä onko vielä olemassa?
     
  15. Käkö

    Käkö Gearhead

    Juu, huolitaan, ja huolitaan tähän meidän kerhoonkin...

    Heh, taas on kuultu latolöydöstä, '61 Lancer farmari... ei oo vihree...
     
  16. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Ku ei oo stw olleskaa :D
     
  17. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Ei oo Kaijalaisella enään tota lanceria. Ei oo ollut ainakaan pariin vuoteen. Mäkin olin siitä kauppoja hieromassa sillon. Joku vaan ehti ennen mua. Ton 800€ se sillonkin siitä pyysi, 700 tarjosin ja jäi miettimään. Pari viikkoa siitä eteenpäin joku sen oli pois hakenut. Vieläkin ketuttaa etten heti suostunut tota 800 siitä maksamaan.

    Tuli sitä käytyä vähän tarkemminkin silloin vilkuilemassa. Peltitöitä siihen oli tehty aika paljon, mutta suht asiallisen näköisesti oli hitsailtu. Kone siinä kävi hyvin ja nätisti. Jarruja ei ollut ollenkaan joten koeajoa ei voinut tehdä. Valkoinen katto siinä oli ja muu koppa tais olla joku matta pinkki tms hämärä väri.
     
  18. ChevyJonas

    ChevyJonas 1st gear

  19. Fireball

    Fireball Gearhead

  20. gremlin

    gremlin Gearhead

    Asiallinen patoputki 8)
    Tartteeko alkaa pikkuhiljaa perustamaan merkkikerhoa,
    nimeksi varmaan kavis ''Omituisten otusten kerho'' :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!