De Soto Diplomatit & Dodge Kingswayt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja vernando de hoto, 8.3.2005.

  1. scatpack

    scatpack 1st gear

    Desoto Diplomatit & Dodge Kingswayt

    Olisko kellään muuten tietoa,mistä vois löytää käyttökelpoisen kuskinpuolen takakyljen 59 plymouttiin/kinkkuun...
     
  2. spinout

    spinout Gearhead

    Noista liikenteessä olevista 57-58 Diplomat farmareista, onko niitä punaisia kaksi sen keltaisen '58:n lisäksi? Punaisista toinen on '57 ja toinen '58? Ja viisseiskan puskurissa jotain viiskasiin liittyvää, mutta auto on singlelamppuinen '57?

    Vanhassa leffassa 'Nina ja Erik' M.Katajisto ja P.Mannola ajaa '58 Diplomatilla ojaan (no harm). Kun auto peruutetaan sieltä pois, niin auto onkin nuorentunut vuodella '59:ksi.. :eek:
     
  3. makke

    makke 1st gear

    Re: Desoto Diplomatit & Dodge Kingswayt

    Tarkemmin kun ajattelen, siellähän se oli. Ko. auton omistajalla oli muitakin autoja jos oikein muistan ja talo ainoastaan joskus kesäpaikkana tms. Hitsi, et muisti pätkii kun vierailustani siellä on jo aikaa toistakymmentä vuotta.
     
  4. moparlars

    moparlars 2nd gear

    Se P. Kaijalaisten tontilla oleva kulta/valkoinen on mulla. ostin tammisaarelta `92. Oli aika lailla täydellinen paitsi kone ja loota. Nykytilanne on että se on purettu mutta pyörillä. Olen keräillyt osia siihen ja se on nyt lähes täydellinen.
    Uudet osat mm etupuskurin kävyt kiveniskupellit polkimet takapuskurin käpy
    pissapojanpussi takapuskurin alempi osa peruutusvalo dekaalit sisäkatto matto, kokonaan takalokasuojat korjauspalana, radio, lukkonapit, ratin keskiö. lokero, muutama sivulistoja

    Lisävarusteet: tupla antennit, lokasuojan peilit 2kpl, kiveniskupellit, kävyt

    En oikein muistaa mitä on.

    Jos joku tietää mistä saa maskinritilän lista keskellä , näyttää `H`kirjaimella. Se puuttuu vielä.

    Jos etsii takalokasuojat `57-`59 ply, koeppaa soita tos ruotsiin firmaan, P G Larsson. Ostin sieltä `57n 4d ht takalokasuojat kerran ja siellä oli kyllä `59n lokasuojat. Purettu mm `59 Fury 4d sedan.
     
  5. 58STW

    58STW 1st gear

    Enpä ole nähnyt muita ainakaan liikenteessä Suomessa, kuin tuon Keltaisen 58 ja oman (ex punainen, nyk. met.hoht. sininen) 58, jossa on yhdet etuvalot ja puskuria snadisti muokattu (daisarit yms. pientä). Muuten on kyllä ehta 58!!

    Jos tiedätte Diplomaatteja farmareina liikenteessä muita niin ilmoittakaahan, pliis!!!

    Tai no saapi noista muistakin saman ikäisistä MoPar farkuista ilmoitella, jos tietoa on...
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ihan 80-luvun alussa oli V8:ssa Vaasassa kuvattu projektikuva ruosteisesta -57-58 DeSoto-farmarista. Muistelen nähneeni myöhemmin jossain lehdessä kuvan (Skinnarsin???) tallin pihasta jossa olisi ollut sama/vastaava auto osittain purettuna. Yksityiskohdista en kyllä valitettavasti muista muuta kuin että oli tuplavalot. Liekö se ollut Diplomat vai isokorinen ja edelleen: jompikumpi mainituista?
     
  7. kingsway

    kingsway Gearhead

    No kappas! Sieltähä löyty meikäläisen bilika.
     
  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Selasin tänään kioskilla uuden (englantilaisen) Classic Carsin. Siinä oli löytöjä-palstalla kuva Etelä-Afrikasta löytyneestä -59 Kingsway 4d STW:stä, ratti oikealla. Hyvin täydellisen näköinen ja erittäin todennäköisesti totaalisen ruosteeton yksilö, seisonut sisällä viimeiset 29 vuotta.
     
  9. 58STW

    58STW 1st gear

    Käsittääkseni on mun kärry, mistä toi snadi juttu on... (ainakin kaikki muut yksityiskohdat täsmää paitsi tuplalamput, jotka on ainakin mun kärryyn vaihdettu jälkikäteen yksisilmäisiin) Oliko 2/81 V8?? Ja sit oli aika tasan vuosi tuon ilmestymisestä joku juttu kans V8:sa. Eli todella kuuluisa auto!! Paljonkohan ton arvo on, ku on ollu lehdessä kahteen kertaan??? :lol: :lol:
     
  10. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Meinaatko hakea koko auton vai vain maskin?. Jos muita osia on viela jaljella allekirjoittaneella olisi kiinnostusta, myoskin tuosta koneesta ja laatikosta.
     
  11. Sepi

    Sepi Gearhead

    Ei varmaankaan ole muulle käyttöä, kuin sille maskille... Kyllä siinä kaikenlaista pikku nippeliä on paikallaan, esim. oven kahvaa, puskurit se tekniikka ja peltiosaa(tosin melko mutkalla suurin osa). Pitää vaikkapa ilmoitella kun oon menossa raadolla käymään.
     
  12. spinout

    spinout Gearhead

    Sekoitin autosi aiemmin '57:ään juuri noitten lamppujen takia. Toinen sekaannusta aiheuttava muistikuva on, että 90-luvun alussa lojui Porissa kerrostalon pihalla yhden talven Diplomat-farmari (mielestäni '57), joka oli alushameen värinen.. Onko se autosi ollut joskus helakan pinkki tai rosahtava?
     
  13. 58STW

    58STW 1st gear

    On ollut semmoinen helvetin törkeen pinkki (ei niin puhdas pinkki vaan semmoinen paskanen)!! YÄK!!! Listojen väli tais olla vähän tummempi punainen.
    Löytyi vanhan maalin alta, kun jouduin tilanteen pakosta sitä "vähän" poistamaan...
     
  14. rekkules

    rekkules 1st gear

    lahdessa on 58 kingsway,mattamusta chopattu 4d.360tuoreempi+727...topen rakentama....nykyään eri omistajalla.
     
  15. JouniK

    JouniK Gearhead

    Ja tope = Esa?
     
  16. rekkules

    rekkules 1st gear

    juu on jä mäkin tunnen sut.....esan kautta.vaikken enää lahes asukkaa+kaizun..koska hommasin sille tallipaikan omastani.mulla on valokuvii esan+kaizun kingsweistä...siinä näkee hyvin norm+chop katon eron.pitää yrittää tunkee ne tänne
     
  17. h.tawast

    h.tawast 1st gear

    -61 Desototo Porista

    "spinnout" kyseli -61 turkoosista Diplomatista, auton tarina on seuraava, Oy W.Rosenlew omisti auton vuodesta 1961 -1964:än, auton osti Into Aromaa, (Talonomistaja, rek. otteen mukaan). Sotoni ostettiin perikunnalta 1997, kahden asianharrastajan toimesta, joista toinen toimi käsittääkseni välittäjänä ja toinen ostajana. Kyselin alan harrastajlta missä k.o. auto on? Sain omistajan selville, joka oli lapsuudenaikainen naapuri/kaveri. yllätyksekseni hän suostui myymään auton, ja kohta k.o. auto on liikenteessä, nappiautomaatin ja 318 ryppiksen, paljejarrujen yms. täydellisen läpikäymisen jälkeen.Kaikki kunnia J. Lahdelle, joka tekee mitä haluaa, muut tekevät mität osaavat
     
  18. SwingerGirl

    SwingerGirl 1st gear

    Vantaalla Koivuhaassa löytyy yksi ´57 Diplomat. Erittäin hyvässä kunnossa. Ollut samalla omistajalla jo yli 20 vuotta.
     
  19. spinout

    spinout Gearhead

    Kiva, että saat kuntoon sen Diplomaatin, joka muistuu mieleen 70-luvulta. Sittenhän täällä on jo kaksi '61:stä liikenteessä, joista toinen (minun) on aikalailla eri näköinen (Kraisun kori)..
     
  20. Mika.T

    Mika.T Gearhead

    olipa tosi mielenkiintoinen juttu... itellä on tuomonen -57 fireflite 2d ht.
     

Kerro tästä muillekin!