Delco Radio toimimaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Big_Easy, 14.5.2008.

  1. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Hommasin muutama kuukausi sitten Electraan Delcon "alkuperäisradion", onneksi siinä on vain yksi vika, se EI TOIMI! :( Kasetti ei tahdo pyöriä kunnolla, ja radio viritin ei mene ollenkaan päälle vaikka kasetin ottaa pihalle, niin ja näyttö ei pelitä. Vahvistin sentään tuntuisi toimivan, ettei tuo mankka taida aivan menetetty tapaus olla?

    Tietääkö kukaan mistä voisi saada jonkinmoista tietoa noista toosista? Vaikka kytkentäkaavioita tai kuvia, helpottaisi korjaamista. Niin tai jos jollain pyörii nurkissa ylimääräinen, mielellään toimiva, Delcon mankka niin saattaisin olla kiinnostunut.

    Tuossa vielä kuva stereoista, niin saa jotain käsitystä minkälaisesta pelistä on kyse. Kyseinen mankka on tuossa kuvassa päälllimmäisenä. http://www.nettivaraosa.com/viewPart.php?id_part=598238
     
  2. WSE

    WSE 1st gear

    Sulla on varmaankin se kasettikoneisto likainen tai hihnat venyneet ja se virtakytkinnappi rikki/ kontaktivikaa voi sekin korjaantua puhdistamalla.
     
  3. kane

    kane 1st gear

    Jonkun vastaavan (kasettipuoli) aikanaan sain pelaamaan remmin vaihdolla, siinä taitaa olla Blaupunktin koneisto eli sen pohjalta radiohuollosta ainakin voisi kysellä...
     
  4. the_spy

    the_spy 3rd gear

  5. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Ostin tänään Vaasan romumarkkinoilta toisenkin Delcon poppikoneen, se on erilainen ku tää mikä mulla jo oli, mutta vika on sama, paitsi kasetti toimii.

    Tutkiskelin noita kumpaakin ja huomasin, että kummassakin alkaa kuulumaan kohinaa kun ne laittaa päälle :D , testailin myös Tyhjiöfluoresenssinäytöt, ja kunnossa näytti olevan. Oliskohan näytönohjainpiiri rikki, tai sen jännitteensyötössä tai väylässä vikaa?

    Pitää huomenna tallilla koittaa laittaa antennia kiinni noihin toosiin, jos sais musiikkia kuulumaan.
     
  6. _jka_

    _jka_ 1st gear

    Minulla on yksi tuollainen vm -95 hyllyssä. Ollut siellä kun vaihdoin vaniin cd-mallin eurosoittimen. Se oli kaikin puolin toimiva kun sen irroitin ja sitä ei ollut soitettu kuin 100tkm ajan. =)
    Jäähän siinä korjaamisen riemu kokematta, mutta toimiva myynnissä... =)
     
  7. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Oisko sulla kuvaa tuosta radiosta? Kiinnostaa, jos se on suurin piirtein samanlainen, ja TOIMIVAKSI todettu, vaikka kytkemällä siihen jännitteet ja kattomalla pysyykö savut sisällä ja toimiiko muuten, niin ja jos hinnasta päästään sopuun. Mulla on jo 2 "toimivaa" joten jos olis vielä 1 oikeasti toimiva, niin siitähän vois saada apuja noitten kahen muun korjaamiseen.
     

Kerro tästä muillekin!