Delco soittimen johdot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jannepajoo, 28.6.2008.

  1. jannepajoo

    jannepajoo 2nd gear

    Tuli hommattua autoon radio, mutta johdot on pistetty poikki. Voisiko joku kertoa, että mitä tulee mihinkin napaan. Tarkoituksena on tinata johdot mankan perästä ja kytkeä autoon.
    Radio on: Delco CDM 16169549, Radio/Kasetti ja ollut ilmeisesti -95 Trans sportissa.
     
  2. _jka_

    _jka_ 1st gear

  3. jannepajoo

    jannepajoo 2nd gear

    kyllähän tuo ainakin näin äkkiseltään melko järkevältä näyttää. Pitää tutkailla lisää.
    Tuo kaava vaan näyttää niinkuin olisi ylösalaisin minun mankkaan ja puuttuu vielä yksi kuuden navan liitin kuvasta, mutta voin tulkita kuvan väärinkin. :D
     
  4. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Ootko koittanu kattoo, ettei radion kuoressa ole kytkentä ohjeita? Mulla on 2 80-luvun Delcon mankkaa ja molemmissa on metallikuoriin merkattu liitinten "pin out". (sekä ylä- että alapuolelle)
     
  5. jannepajoo

    jannepajoo 2nd gear

    Juu, katoin heti ensimmäisenä. Ei ollut mitään merkintöjä. Periaatteessa saan kytkettyä radion muuten, mutta takakaiuttimia en ilman tarkempaa tietoa. Ainakin luulisin. Autossa on liitin roikkumassa ja siinä on kaksi johtoa paikallaan. Loput on katkaistu. taka kaiuttimille ei ole paikkoja liittimessä. Liitin on jaettu kahteen osaan 4/6 napaa ja taka kaiuttimille jää mankkaan kymmenen napaa joista pitäisi arpoa.
    Eli radiossa on yhteensä 20 napaa (4/6 ja 6/4 päällekkäin) ja alempana on vielä joku viiden navan liitin. Se on varmaan jollekin lisälaitteelle.
    Toivottavasti joku sai selvän tuosta.
    Noh, lisää kaljaa koneeseen ja asentelemaan. :D
     
  6. jannepajoo

    jannepajoo 2nd gear

    No niin. Nyt kuuluu jo kasetti. Sain purettua alkuperäisen liittimen ja kytkettyä johdot uudelleen. Vielä pitää keksiä, että miten saan takakaiuttimet kytkettyä mankkaan ja etsiä pieni antennijohdonpää.
     

Kerro tästä muillekin!