Detroitin nousu ja tuho.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Temppis, 3.2.2020.

Tags:
  1. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Sovimme siis että hyvällä hyötysuhteella oleva 4 pykäläinen automaatti ja polttoaineenruiskutus olisi pelastanut Detroitin näin jälkikäteen ajateltuna ja ruiskuksi toimintavarma tuon ajan edullinen massatuote joita niiden valmistaja(t) olisi mielihyvin toimittanut heti satojatuhansia kappaleita varastostaan eri automerkkeihin halvalla ellei omaa tuotantoa löytynyt ...joo-o...sovitaan niin niin pääsee helpoiten aiheesta eroon.
     
  2. Catiska

    Catiska Gearhead

    Ihan jännityksellä odotan, milloin kerrot totuuden tälle porukalle, tästä asiasta. Aloita vaikka niistä perusasioita.
     
    Gary Grand ja sdfsd tykkäävät tästä.
  3. Wesku

    Wesku Gearhead

    Kiinnostuin Detroitista katsottuani tuon aiemmin mainitun Requiem of Detroitin. Kaupungilla on äärimmäisen mielenkiintoinen historia, etenkin bensalenkkarin näkökulmasta. Kiinnostus johti siihen, että kävin 2016 paikan päällä tutkiskelemassa. Keskustaa kunnostettiin ja siellä näytti olevan hyvinkin positiivinen meininki. Autoillessa huomasi, että alueilla on suuret erot ja ne vaihtuvat nopeasti. Näkyi joku palava talokin sekä erittäin vaarallisesti ajeleva kuski, jonka takalasissa luki " I love meth"...

    Siihen aikaan Detroitin murharatet per capita olivat maan suurimpia ja vastakohtana Detroitjoen toisella puolella (about kilometri välissä) on Windsor Kanadan puolella, joka on Kanadan turvallisimpia kaupunkeja. Näin ainakin statistiikan mukaan.

    Minulle jäi paikasta positiivinen kuva, tosin jäi vähän harmittamaan, kun kovin paljoa ei ehtinyt tutkimaan, eikä ihan kaikkiin paikkoihin uskaltanut mennä turistina. Olisi siis tarvinnut paikallisopasta. Ehkä joskus toisen kerran Woodward Dream Cruisen aikaan.
     

Kerro tästä muillekin!