DEVILS CC:n 2v bileet La24.9

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja petu54, 11.8.2005.

  1. petu54

    petu54 2nd gear

    :mad: Paholaistalli Kotkasta täyttää 2-vuotta ja siksi pidämme perinteikkäät pienimuotoiset kekkerit juhlan kunniaksi. tiedossa elävää musiikkia ja omituisia akrobaattitemppuja. bändeinä tällä kertaa ROADRACERS sekä B-CUP AND THE FILLUPS. :mad:
     
  2. A-V8

    A-V8 1st gear

    Sitten taas solisluut paukkuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Vai että oikeen synttärit! Tuutko Petu hakemaan uudella fillarilla...? :rotfl:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lainaa 8Pasi poikas polku-Mossea. Sillä saa kai ajaa pienessä maistissakin...
    PLATU
     
  5. petu54

    petu54 2nd gear

    joo, tuu mossella. mun brittipyörässä (raleigh) ei oo takaritsiä. :wink:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    ohhoh täytyypi tulla on ollu aikasemmat bileet sen verran kovia. :eek:
     
  7. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Noh, jos Griiserssipataljoona ryntää paikalle taas vaikkapa vähintään tusinan korvaparin verran, niin voipi lyödä maitohapoille jo alkumatkasta, vaikka kuinka huolehtisi nestetankkauksesta...
    Tullaan millä tullaan, mutta kunhan tullaan!
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    :mad: Taaskos sitä pitää lähtä Kotkalaisten kanssa juopottelemaan... Petua varoteltava etukäteen yllätysvieraista :p
     
  9. buick1955

    buick1955 Gearhead

    ^^^ olin sitten minä
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    jeejee rokrok!!
     
  11. petu54

    petu54 2nd gear

    :mad: tähän ei voi sanoa muuta kuin, että älkää hyvät ihmiset painiko asfaltilla, vaan ainoastaan painimiseen tarkoitetulla alustalla. :webmaster:
     
  12. TheJokke

    TheJokke 1st gear

    Onko teillä oikein molski :eek: ? Se varmaan olis kyllä noissa kekkereissä tarpeen, sitäpaljon urheilullista väkeä näkyy aina olevan koolla :lol: .
    Ootko, Petu, jo reenannu brittipyöräakrobatialiikkeitä?
     
  13. petu54

    petu54 2nd gear

    jumankauta jos innostuis painimaan polkupyörän kanssa. siinä olisi varmaan ihmettelemistä :eek: siin ois sit tarakka kipeenä varmasti monta päivää....ja painimolskin puutosta voi paikata painimalla nurmikolla.
     
  14. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    No jumankauta joo, siinä sitä olis nähtävää, kun fillari selättää vastustajan, joka pystyy häviämään jopa itselleen yksinpainissa... :rotfl:
     
  15. TheJokke

    TheJokke 1st gear

    Monesti on nähty, kun fillari selättää vastustajansa :poff: . Helpoimmin ja näyttävämmin se näkyy käyvän, kun vastustaja on humalassa. Alkoholilla lienee osuutta asiaan, kertoo STT.
     
  16. petu54

    petu54 2nd gear

    Tuona samaisena bilelauantaina heti aamutuimaan alkaa tallin välittömässä läheisyydessä kymin lentokentän viereisellä mikroautoradalla MOPOKISAT paikallisen motukkakerhon toimesta.Paikalla todennäköisesti ainaskii 50 kilpatallia mopoineen ja satamäärin yleisöä. Tämän ilmoitin huvikseni siksi, koska sieltä on sitten kovinkin mukavaa tulla tuonne meidän juhliin. :wink: Näin ajattelin ainaskii ite tehdä. muista en tiedä, mitä meinaavat, mutta mitä se minulle kuuluisikaan.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kinkerit

    Jou

    Ja jos sattuu motorcychle ihmisiä kiinnostamaan letka-ajo, ko. päivänä on alueella vuosittainen susikoskipäräys. On ollut satamäärin osallistujia ja päätepiste mopokisois. Sieltähän on loistava tilaisuus siirtyä virvoitusjuomien pariin Paholaisveljesten kinkereihin. Paikoitustilaa mitä ilmeisimmin löytyy ja mikäli oikein olen tulkinnut,myös majoitustilaa.
    Hauskat kinkerit,suosittelemme.
     
  18. petu54

    petu54 2nd gear

    niin, majoitustilaa ei taida ehkä oikein olla. Paitsi tietysti EHKÄ jos on sopinut kotimajoituksesta jonkun tallilaisen kanssa. Tai sekin on hyvä idea, että vetää soppaa sen verran että sammuu sohvalle. :wink: Tai takapihalle teltta pystyyn. Meinaan sen verran lääniä löytyy ja rantatontilla toki, että pääsee aamulla pesemään munat (tai munasarjat) ah aina niin kylmässä kymijoessa.
     
  19. TheJokke

    TheJokke 1st gear

    No jo mä olenki ihmetelly, kun aina on sohvalla joku vaaterissa jo ennen 11:tä, mut nyt se selvis :eek: : aina pitää muistaa varata majoitus ajoissa :lol: .
    Siinä kun rantatontilla olette, ni onko veneen alla vielä tilaa? Ja jos on, ni kuuluuko snorkkeli majoituksen hintaan?!? :rotfl:
     
  20. buick1955

    buick1955 Gearhead

    Peetuuu! Olemmeko kenties puhuneet asiasta, onko sauna?? :lol: No siinä tulee kyllä taasen iihaan hirveeseen känniin :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!