Dielectric grease ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja minorv8, 10.5.2005.

 1. minorv8

  minorv8 Gearhead

  Sunnuntaina kun hämmästelin lämmöstä kypsynyttä Malloryn modulia (Unilite well done) niin tuli taas mieleen tuo valkoinen rasva modulin ja rungon välissä. Sitähän käsketään laittamaan moneenkin peliin sytytysyksikön ja virranjakajan väliin.

  Kertokaas nyt tyhmälle mikä tuon rasvan tarkoitus on ? Toimia eristeenä, parantaa lämmönsiirtymistä vai mikä ?
   
 2. C72

  C72 1st gear

  Sen rasvan tarkotus on just johtaa sitä lämpöä pois ja joskus myös eristää kaiken lian pääsy liitospintoihin - jos sitä liittimiin laitetaan.
   
 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  Onkos se samaa töhnää tää sinkkipasta jota laitetaan moottorilämmittimen ja lohkon väliin? Molemmathan on tarkotettu johtamaan lämpöä.
   
 4. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Eri töhnää se sinkki pasta ei sovellu kohteeseen jossa on sähköä.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  sitten se on pii tahnaa samaa jota laiteteaan transsitoriein ym...


  eli johtaa lämpö mutt ei sähköä
   
 6. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Piitahnaahan se :D
   

Kerro tästä muillekin!