DKW F11 Junior

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja d-lowrider, 21.1.2012.

 1. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Löytyisiköhän tätä kautta kokemuksia moisen laitteen kunnostamisesta, varaosalähteistä ja muista ideoista. Esimerkiksi vetonivel ja jarruosastolla olisi kiva keksiä kokonaisedullisia ratkaisuja muiden autojen osista. Kyseessä on siis tällainen laitos: http://ruizdeangulo.blogspot.com/2011/0 ... -1965.html
   
 2. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Joku hollantilainen on myynyt adapterisarjoja, joilla Warreen on laitettu 3-pyttyistä Daihatsun konetta. Onko tiedossa tämän suuntaisia konversioita Suomessa? Yhdestä Warresta Nissanin koneella olen kuullut. Dkw-tekniikka on sitä mitä Warreen on copy pastattu.
   
 3. makemydayjew

  makemydayjew 1st gear

  www.blocket.se siellä taitaa olla noita useampikin myynnissä, huonoo kotimaista ei taida kannattaa ruveta harsimaan kokoon..
   
 4. Pande_K

  Pande_K Double Gearhead

  Just ilmestyneessä Klassikot-lehden uusimmassa numerossa 01/12 on juttu -64 F12:sta ja hieman tarinaa muistakin tuon ajan DKW-malleista. Eipä tuosta jutusta nyt varmaan d-lowriderille kauheasti apuja ole kunnostukseen, mutta ehkä jutun kuvat kannustavat kunnostuspuuhissa. :D
   

Kerro tästä muillekin!