Do Dad´s offbeat weekend

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja cubic_inch, 10.6.2003.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  2. platuart

    platuart Gearhead

    Hienoa, mahtavaa!!
    Suuri kiitos kaikille järjestäjille Suomen suven mukavimmasta tapahtumasta. Kolmas kerta toden sanoo ja näin DoDads on vakiinnuttanut paikkansa kustom- ja hot rod-kansan keskuudessa. Paikka on hyvä, ohjelmaa riittävästi mutta ei liikaa ja kaiken kruunasi se Gettersien "lyhyt" keikka...jalat on vieläkin ihan hyytelöä sen joraussession jälkeen. Helevetin hyvä meininki!!
    Ja Pekka... se käsiohjelmalappunen!!! Jumalattoman duunin oot tehny, hauskaa luettavaa kustom kulttuurihistoriasta ja pussihousuista... Hieno lehdykkä!!KIITOS!
    Ensi kesänä uudestaan, eikä me niitä ruotsalaisia enempää tarvita, jotta tapahtuma olisi onnistunut, yksihän riittää, niin voi jakaa sen Best Svedu-palkinnon..
    PLATU
     
  3. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Hitsi vie, pitääkö sitä tosissaan alkaa heilua kirveen ja siveltimen kanssa tallissa ensi talvena, että voi hyvällä omallatunnolla duudädäähän osallistua =D
     
  4. '50 PinkMerc

    '50 PinkMerc 1st gear

    Hienoja kuvija hienoeista piileistä ja mukavista immeisistä. Oekein ol mukavat kemut ja ens kerra sit uuvvestaan?
    Keep on kustomizing....................
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    No, kiitän minäkin hyvästä palautteesta sivujen osalta! Lisää matskua tulee vielä sinnekin!!
     
  6. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Eikös sun Ukkoslintua päin ole kerran jo kirveen kanssa heiluttu..? :wink: Vitsivitsi..
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    HUPSIS! Kiitos suosiostanne, mutta mutta: Älkää nyt kaikki rynnikö kun meni jo päivittäiset kävijämäärärajat umpeen. Huomenna uudelleen katsomaan kuvia... Sori. Pyrimme parantamaan puutteen mahdollisimman nopeasti!
     
  8. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Kiitos Platu kiitoksistasi koskien käsiohjelmaa. Kiitoksia pitää myös antaa kaikille jotka antoivat käyttöön kuvia. Pahuksen hauskaa oli sitä kasata ja paljon jäi vielä painamattakin.

    Niitä ruotsalaisia sais tietysti tulla lisääkin, ei tuo kielimuuri tainnut juurikaan haitata menoa.

    Niinkuin sanottu, osallistujat sen jutun tietysti tekevät. Kukapa siellä viihtyisi ilman kavereita (uusia ja vanhoja) sekä hienoja autoja ja moottoripyöriä.
    Peksu
     
  9. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Heh, totta :grin: Jos tällä kertaa vähän suunnitellummin ja ainakin nyt alkuun ihan vaan tiettyihin kromiheebeleihin.. *suunnitelmia muhii ajukopassa*

    Olisipa kiva nähdä tuollainen dädä-käsiohjelma, jos joku alan guru sellaista vaikka mullekin joskus vilauttaisi :odroll:
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Se käsiohjelma todellakin on tuleva keräilykappale, joka kannattaa säästää.
    Paljon on porukkaa, jotka eivät tiedä näistä Slow Down aikaisista jutuista mitään, koska ehkä juuri olivat hiljan syntyneet tai sitten heitä oltiin vasta tekemässä =0).
    Se pussihousujuttu oli hyvä oivallus - sen voisi julkaista vaikka Primerissä, jos kirjoittaja antaa luvan. Mobilistissa ei ehkä huumori riittäisi =0)
    t. Jussi A
     
  11. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  12. DeS

    DeS Gearhead

    Vai että käsiohjelmasta tulossa keräilykappale ja minä hölmö annoin omani pakkahuoneenrannassa jollekin paikallislehden toimittajalle enkä sitten tajunnut mennä kinuamaan uutta tilalle. tulevaisuudessa maksettavat tähtitieteelliset hinnat ko. lehtisestä siis menivät minulta sivu suun :smile:
     
  13. makke

    makke 1st gear

    Mä taas en jostain syystä saanut tuota tulevaa keräilyharvinaisuutta vaikka kyllä maksoin sen 20 eur osallistumismaksun.
    No, sattuuhan noita...
     
  14. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Kaikille teille, jotka ette saaneet lehteä... Niitä painettiin 150 kpl ja etukäteen ilmoittautuneet (30 eur) sekä perjantaina tulleet (35 euroa maksaneet) olivat etusijalla kun ruvettiin herkkuja jakelemaan. Olisimme halunneet antaa kaikille lehden, mutta ryhmää tuli odotettua enemmän. Harmi ja toisaalta hienoa... Desoton lehti pääsi hyviin käsiin, sitä referoitiin sanomalehteä varten. Laita yksityisviesti osoitetietoineen, niin postitamme uuden lehden jos sellainen jostain löytyy.
     
  15. makke

    makke 1st gear

    Ei sillä, että olisin asiasta valittanut, lähinnä totesin vain.
    Oma vikahan se oli, että ehti paikalle vasta varsin myöhään lauantai-illasta.
    Ensivuonna sitten ajoissa paikalle, ellei taas sit käy niin, että tallissa lojuu joku auto kustomoitavana ja sen kimpusta ei pääse ajoissa vapaalle.
     
  16. DeS

    DeS Gearhead

    Ei tarvitse lähettää. mutta se on todettava että hienosti tehty ja hyvää tarinaa tämän maan rodi- ja kustomtouhuista
     
  17. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    http://backtoroots.web1000.com/dodad/DSCN7397.JPG

    Hö. On see hiänö... olis pitäny tulla omalla wessalla ton kanssa parkkiin! Varapyörähässäkkä tullee taas olemaan omassa bilikassa jossain vaiheessa kiinni takasin omassa paikassaan.
     
  18. makke

    makke 1st gear

    Menee vähän offtopic otsikon osalta, mutta...
    Voikun näkis.
    Olen näet jo kolme tai neljä päivää yrittänyt tolle sivulle, mutta aina on ollut vierailijalimitit päivän osalta täynnä.
    Ei voi ärsyttävämpää olla kun webbisaitilla joku kävijälimitti vuorokaudessa. Olisko aika siirtää sivut jonnekin muulle serverille? Vaikka ilmaiselle kotimaiselle Sunpointille? No kuvia nekään ei anna linkitää, mutta html tiedoston toki.
     
  19. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

    Menee vähän offtopic otsikon osalta, mutta...
    Voikun näkis.
    Olen näet jo kolme tai neljä päivää yrittänyt tolle sivulle, mutta aina on ollut vierailijalimitit päivän osalta täynnä.
    Ei voi ärsyttävämpää olla kun webbisaitilla joku kävijälimitti vuorokaudessa. Olisko aika siirtää sivut jonnekin muulle serverille? Vaikka ilmaiselle kotimaiselle Sunpointille? No kuvia nekään ei anna linkitää, mutta html tiedoston toki.
    [/quote]
    Sivut on jo siirretty toiseen paikkaan, mutta web1000 ei näemmä anna linkittää itseään, joten copy&paste menetelmällä vaan sitte kuva näkymään. Ja maksullinen saitti on harkinnassa.
     
  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Älä yritä vanhaan osoitteeseen enää vaan klikkaa osoitteeseen http://backtoroots.web1000.com/
     

Kerro tästä muillekin!