Do-Dads Reunion ilmoittautuminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja -zzz-, 12.5.2014.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    DD on siitä kummallinen tapahtuma, että sinne täytyy ilmoittautua etukäteen. Sen ansiosta kuitenkin pystymme tarjoamaan kaiken sen hauskan ja hyvän johon vanhat kävijät ovat tottuneet.

    Jos olet varannut jo huoneen ryhmällesi suoraan Mustialasta, ei tieto enää nykyaikana kantaudu suoraan meille... Niinkuin entisinä löperöinä aikoina tapahtui. Siksi nyt onkin aika käydä Do-Dadsin sivuilla hoitamassa homma kuntoon.

    DD on laajentanut myös tapahtumaa sunnuntaille, sillä tarjolla on ensi kertaa oikea yleisönäyttely jossa arviodaan ja palkitaan autoja eri luokissa. Ja dear me... myös Cal Look-kuplat ovat mukana Lowridereiden kanssa!

    Eikä tässä kaikki... sillä sunnuntaina ohjelmassa on myös Figure-8 -kisat moottoripyörille sekä hot rodeille. Siitäkin lisää webbisivuillamme http://www.do-dads.fi
     
  2. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Do-Dads Reunionin sunnuntainäyttelyn luokat:
    Arvioijina toimivat alan kovat ja lahjomattomat luut.

    Luokat:
    - Klassiset Kustom-autot (vuoteen 1954 saakka)
    - Late 50´s kustomit
    - 60´s-style customit valkosivurenkailla
    - Lowriderit hydraulijousituksella
    - hot rodit ristikudosrenkailla
    - street rodit modernilla tekniikalla

    Moottoripyörät:
    - Bobber
    - Classic Custom
    - Chopper



    VDubs
    - WV Cal Look
    - Volksrod

    -Paras Maalaus
    - Best of Show, renkaiden määrästä riippumatta.

    Kaikki tämä ilmaiseksi jos olet ilmottautunut perjantain ja lauantain perinteiseen DD-osioon. Jos et ole, no worries! Vitosella pääsee sisään kuka vaan.

    Mutta huomaa... tarvitsemme tiedot sinusta ja kavereistasi jos tulet paikan päälle jo perjantaina. Käyppä siis kipin kapin ilmottautumassa www.do-dads.fi
     

Kerro tästä muillekin!