Dodge 56 2dsedan D-500s Highwaypatrol kuvia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja challenger340, 10.2.2011.

 1. challenger340

  challenger340 3rd gear

  Heh.. no ei ne o ainakaan tohon aikaan saanu kiini jos vaan on ollu yhtään sompa miehiä.. ;)

  Jos toi on aito D-500 eli siviili versio kilpurista muokattu.. =)

  mutta on Dodge Coronet D-500 kin ollu varmaan pirteä ton aika kauden autoksi..=)
   
 2. challenger340

  challenger340 3rd gear

  Saatko skannattua koko sivun jossa on toi koko teksti.. =)
  Hauska Artikeli..
  Kuulin eräältä jenkiltä että mafia ois teetätänny jonkin pako auton myös jenkeissä 50luvulla ja Dodge racing devision ois tehnyt niille myös D-500s auton joka viritettiin pikkuisen nopeamaksi kuin poliisien auto kun olivat jääneet kiini salakuljetus hommissa ajemmin mutta tilanne oli korjaantunut uudella autolla.. =)
   
 3. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  No eihän toi mitään uutta ole. Just tuli telkkarisita dokkari jenkkien kieltolain aikaisesta salakuljetuksista. Käyttivät Ford V8 autoja mitä viilailivat, panivat isompaa renkasta, jarruja, jousitusta ym ja Ford oli niin täynnä viinaa että sivuttaistukea ei tarvittu kun sohva oli täynnä wiskilaatikoita. Ja kytät ei saanu kiinni. Miksi kytät ei ajaneet viritetyillä Foordeilla. Ja tästä alkoi kiihdytyskisat ja NHRA perustettiin. Pakko taas heittää tähän legdaarisesta pakoautosta mitä kytät ei saanut kytät koskaan kiinni. Siitä paljon juttua joskus tulevaisuudessa tulevaisuudessa Mobilisti lehdessä. Niin se auto on se 4D HEMI Belvedere minkä sen gangsteri omistajan mä tunnen. Stay tuned..
   
 4. challenger340

  challenger340 3rd gear

  juu hienoa historiaa.. ja jossain jatkosarjassa COPS on toi mun auto kuulema mutta löysin aikoinaan sen sivut mutta ei sen aikaisella koneella auvennut.. :cry: mutta jos löydät tai keksit mistä saa moisia leffa pätkiä olisin suorastaan otettu.. :D
   
 5. challenger340

  challenger340 3rd gear

  Niin 1957 jolloin auto poistui poliisivoimien kiini otto tehtävästä keräiliän talteen..
   
  Muokattu: 27.4.2021
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ihan kun se pirtukuski ois sanonut NASCAR ajojen alkaneen kun ammttiajot kieltolain päätyttyä loppuivat ja oli niitä nopeita autoja kuitenkin jäljellä.
   
 7. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  ^ Just noin. 58
   
 8. challenger340

  challenger340 3rd gear

  Juu mutta Tässä oli se hieno puoli että Noita Nasscar ja ei tehty kuin muutama hullu kappale ja jos toi ruotsin pako auto on aito D-500 auto niin toden näköisesti se on tota keikkaa varten laivattu ruotsiin ja jos se on yhdysvaltojen mafian yksilö niin se ois aika erikoista.. mutta mene ja tiedä? kun ne oli teetätänny viinan,rahan,huumeiden kuskaukseen moisen auton eri osavaltioten väliseen pako ajoon.. ja kuskit tuskin on ollu sieltä huonoimasta päästä.. mutta vaikea sanoa kun autoa ei kuvassa näy sivulta päin josta sen heti tunnistaa kyllä..
   
 9. fe390

  fe390 Gearhead

  Olin tulkinnut ruotsalaisen lehtijutun väärin. Kyseessä olikin salakuljetus. Kuvan auton runkopalkkeihin oli kätketty 220 kg kultaa.
  Kuskina oli Ranskan passilla liikkuva puolalainen mies. Tekstissä kerrotaan myös että auto oli punainen Dodge. Tämä tapahtui vuonna -58.
  Auton kilvet eivät näytä Ruotsalaisilta.
   
 10. challenger340

  challenger340 3rd gear

  jaa onkohan auto D-500? onkon siinä muita kuvia moisesta autosta? jos ois sivu kuvat niin sais selville onko oikea vai option nimike auto..=)
   
 11. challenger340

  challenger340 3rd gear

  Eniten kiinostaa se auto mikä on ja vie jos on se kilpapajan tekele niin ois hauska tietää onko vie olemassa.. =)
   
 12. Subbe99

  Subbe99 3rd gear

  Löytyi se puuttuva valtion kilpikin ja ihan priima kunnossa. :)
  Auton omistajakin soitti just sopivasti. :)
   
  challenger340 tykkää tästä.
 13. challenger340

  challenger340 3rd gear

Kerro tästä muillekin!