Dodge 66 jarrut jumii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja tommy8267, 20.8.2011.

  1. tommy8267

    tommy8267 Gearhead

    Elikkäs tehostaja temppuilee välillä aika veemäisesti.Konehuoneesta kuuluu suhina ja jarrupolin on lattiassa kiinni eikä jarrut löysää ollenkaan.Vaiva on korjaantunut yleensä kun olen antanut auton olla yön yli mutta jumii uudelleen seuraavana päivänä kun vähän aikaa ajelee.Jumiikohan pääsylinteri vai onko tehostaja jo sökönä?Miten se venttiili tehostajan päällä mihin alipaineletku tulee imusarjalta?Voiko se tehdä tommosen vian?....... :eek:
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ota tehostajan alipaineletku irti ja tuki putki ettei mene käynti sekaisin. Jos edelleen jumissa niin sitten vaan jarruja avaamaan ja putsaamaan.
     
  3. leksa

    leksa Gearhead

    En tiedä onko oika tapa korjata, ja onko edes sama vika.

    Suhisevan tehostimen sain toiminaan ainakin vuodeksi kun suihkutin jarrupolkimen tapin juuresta WD-40 deodoranttia ja poleskelin samalla auton käydessä.
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Ja sit jos ei ole jumissa niin vika tehostajan keskellä olevassa venttiilissä, joka jumii. Se ei laske alipaineita kalvon toiselle puolelle kun jarrupoljinta ei paina.
     

Kerro tästä muillekin!