Dodge avenger lämmitys ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Timibo, 26.10.2020.

 1. Timibo

  Timibo 1st gear

  Dodge avenger 2.7 V6 Vm.2008

  Onko jollain ollut vastaavaa vikaa, että auton lämmityslaite ei puhalla apukuskin puolelle ollenkaan lämmintä? Ainoastaa kuskin puolelle, mutta ei kuitenkaan sinnekkään niin kuumaa kuin kuuluisi...
   
 2. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Ei ollut Avengerissa vaan 300C:ssä sama vika mulla, mutta samat osathan näissä kikkareissa on. Joko sulla on se lämppärin luukun säätömoottori hajalla tai sitten kalibrointi mennyt sekaisin.

  Mulla oli tuo jälkimmäinen ongelma. Vaihdoin säätömoottorin, mutta silti puhalsi vähän mitä sattuu. Piti käyttää Autokeskuksella kalibroinnissa ne moottorit.
   

Kerro tästä muillekin!