Dodge Dart 2d -66 Oulun seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 4spdBcuda, 1.12.2010.

  1. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    Onkohan havaintoja otsikon mukaisen (vihreä) 2d tolppa Dartin olemassa olosta, rek. nro muistaakseni OYV-55. Oli kaverilla Oulussa suurinpiirtein viisi vuotta alkaen jostain vuodesta -94. Kaveri osti sen silloin Keminmaasta. Melko orkkispeli oli vihreällä sisustalla ja kuutosella ja rattimanuaalilla.....

    Auto nähty 2000 luvulla Oulussa, muistaakseni. Mukava olis kuulla mitä autolla mahtaa kuulua :eek:

    Siellähän pörräs aikanaan toinenkin vastaava yksilö, olikohan kullan värinen....
     
  2. PD70

    PD70 3rd gear

    Mun mielestä iissä?!?.....mutta varma havainto on kuitenki päätöskruisingin yhteydessä! ..tosin rekkaria en muista, mutta vihree se oli..kait... :)
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eipä oo muuta havaintoa kuin kuva vuodelta -95

    [​IMG]
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Orggis vaalean sininen 2D 66 Dart seisoi, joskus 80-luvun puolenvälin paikkeilla Oulun Heikinkadulla kerrostalon parkiksella. Aina Oulussa käydessä tuli tarkistettua oliko Dartti tallessa.
     

Kerro tästä muillekin!